Vizita la o clinica de ginecologie este mai improtanta decat pare!

De ce ar trebui sa mergem la o clinica de ginecologie in mod regulat?

clinica ginecologie

Vizita la o clinica de ginecologie poate reprezenta o sursa de anxietate si stres pentru unele femei. Totusi, consulturile periodice si analizele de rutina au o importanta deosebita in viata tuturor femeilor, dar multe dintre acestea nu acorda aceeasi importanta si amana aceasta vizita. Exista motive diverse pentru care se intampla acest lucru: unele femei subestimeaza importanta analizelor periodice, altele considera aceasta vizita stanjenitoare, iar altora le este teama de depistarea unor probleme de sanatate. Cu toate acestea, descoperirea precoce a unei afectiuni le-ar putea salva viata.

Medicul dintr-o clinica de ginecologie poate depista timpuriu anumite afectiuni precum cancerul de col uterin sau cancerul de san, va poate ajuta sa preveniti sterilitatea, poate depista bolile cu transmitere sexuala, si va poate ajuta sa aveti o sarcina perfect sanatoasa si ca nastere sa fie una cat mai usoara.

Medicul este disponibil pentru a va oferi toate informatiile necesare astfel incat sa va mentineti sanatatea intr-o stare cat mai buna, clarificandu-va eventualele nelamuriri pe care le aveti legate de modificari ale organismului odata cu varsta pubertatii, despre menstruatie, sistemul reproducator sau viata sexuala. Obiectivul principal al medicului este acela de a va ajuta sa tratati si sa preveniti orice probleme care v-ar putea afecta sistemul reproducator.

Cand este momentul ideal pentru a merge la o clinica de ginecologie?

O prima vizita la o clinica de ginecologie este indicat a se face dupa prima menstruatie, dar acest lucru nu este obligatoriu. De obicei, vizitele la medic ar trebui sa se realizeze in mod periodic, in fiecare an, cu scop profilactic.

In cadrul consultatiei, medicul va va adresa o serie de intrebari despre eventuala simptomatologie pe care o prezentati, despre stilul de viata si despre istoricul dvs. medical. Intrebarile ar putea fi referitoare la bolile de care suferiti sau de bolile de care ati suferit anterior sau daca ati trecut prin diferite operatii si interventii, sarcini, nasteri, avorturi. Pe baza acestor informatii, medicul va va recomanda diferite investigatii si va incepe examinarea propriu-zisa.

Clinica RomGerMed va asteapta la control!

La clinica de ginecologie din cadrul RomGerMed din Bucuresti veti avea parte de servicii medicale complete, prestate de medici cu o experienta bogata in domeniu, care vor avea grija ca experienta dvs. sa fie una calitativa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*