In weekend nu poti face contract de vanzare cumparare auto!

Da, este foarte greu sa gasesti un birou de acte deschis in weekend. Ba au program foarte scurt, ba nu il gasesti pe cel care face actele, ba ploua, ba ninge. Asa ca in urma cu o saptamana m-am descis sa gasesc o solutie pentru a putea vinde masina la sfarsit de saptamana sa nu mai fiu presat de faptul ca nu am unde sa fac un contract auto.

Ei bine, m-am dus pe site-ul DRPCIV si am descarcat gratuit contractul de vanzare cumparare auto si am inceput sa il completez de pe telefon. Deci nu stiu cum sa zic, dar iti ia doua ore sa completezi, sa dai zoom la fiecare camp, sa nimeresti mereu campul de scris, daca gresesti nu prea ai cum sa stergi, cel putin editorul pe care il foloseam eu nu imi dadea aceasta posibilitate de a sterge. Putem sterge doar daca greseam o litera, dar dupa ce scriam tot textul nu mai puteam sa revin la un text scris anterior. Pana la urma m-am lasat pagubas si am inceput din nou cautarile si pot spune ca am avut o mare surpriza.

Am dat peste contract-auto.ro si am inceput sa citesc toate detaliile de pe site. Am facut o verificare la frima de la contact si am pus mana pe telefon sa vad daca exista cineva in spatele site-ului cu care pot discuta in cazul in care gresesc ceva. Am discutat cu un baiat despre pasii pe care trebuie sa ii fac, bine, informatiile pe care mi le-a zis erau detaliate si pe site.

Ca idee, am inceput sa completez contractul, repede am scris datele vanzatorului, datele cumparatorului, obiectul contractului, pretul si am apasat pe GENEREAZA CONTRACT, mi s-a deschis o fereastra cu datele de facturare, am facut plata de 27.99 lei si instant am primit un link de descarcare plus ca am primit contractul si pe email la adresa mentionata la datele de facturare.

Deci, online am reusit sa rezolv o problema si sa nu imi mai bat capul „UNDE FAC CONTRACTUL DE VANZARE CUMPARARE?”

De obicei orice cautare are si o rezolvare, eu am cautat si am gasit cea mai buna solutie de a putea vinde masina la orice ora din zi si din noapte, fara sa mai stau dupa birourile de acte auto. Ba mai mult si pretul este unul mai mic fata de birourile de acte auto.

Problema este la oameni ca sunt comozi si le este sila sa completeze ei, se duc si dau bani la birourile de acte, plus ca stau si asteapta cate o ora, se mai deplaseaza si in partea cealalta a orasului. Invatati sa faceti plati online cu cardul, invatati ce este o adresa de email si cu siguranta veti putea invata sa nu mai depindeti de altcineva atunci cand vindeti o masina,, o motocicleta, un ATV.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*