Un tricou personalizat pentru imaginea companiei tale

tricouri personalizate

Putem spune ca tricoul este fara indoiala cea mai populara piesa vestimentara de pe planeta in prezent. Marimi, stiluri, culori, este disponibil in toate formele posibile si exista absolut unul pentru fiecare ocazie. Asadar, era firesc ca tricoul publicitar sa devina spațiul perfect pentru tot felul de campanii de marketing si branding.

Cât dureaza o imprimare?

Timpul necesar pentru imprimarea unui tricou depinde in mare masura de numarul de exemplare comandate. Cu cât trebuie sa personalizați mai multe haine, cu atât dureaza mai mult pentru a finaliza comanda. Pentru a acoperi un eveniment sportiv de exemplu, organizatorii fac adesea comenzi cu mult timp in avans, din cauza numarului foarte mare de piese care urmeaza sa fie produse.

La aceasta se adauga nivelul de complexitate al lucrarii. Exista mai multe metode de imprimare pentru textile. Dar nu toate ofera aceeasi calitate si nu necesita acelasi timp de lucru. Exista, de asemenea, comenzi mixte care necesita mai multe tehnici de imprimare in acelasi timp.

In ceea ce priveste imbracamintea de lucru in general, trebuie sa stiți ca este importanta calitatea materialului textil care este direct legatade imaginea ta de marca, prin urmare, o reflectare directa a afacerii tale.

Ce intrebari sa adresati cand cumparati tricouri personalizate ?

Ideea de aici este de a defini daca doriți sa creați un tricou publicitar pentru un anumit eveniment (ziua de nastere, deschidere sau lansarea produsului, de exemplu) sau pentru o utilizare mai obisnuita (cadou pentru clienți, angajați sau haine de lucru). Acest lucru va viza nevoia ta de calitate a materialului pe care il alegi.

Care va fi mesajul? Alegând o comunicare axata pe un singur eveniment, tricoul tau publicitar nu va avea aceeasi duratade viațaca si când doriți sa evidențiați o sigla, o linie de produs sau serviciu.

Cum sa gestionați stocul? In cazul utilizarii obisnuite, poate fi necesar sa comandați din nou. Care este posibilitatea de a reproduce acelasi tricou?

Pe scurt, calitatea tricoului tau personalizat este importanta, deoarece va fi direct asociata cu imaginea ta de marca. Un alt punct de calitate de luat in considerare, cel al tehnicii de marcare. Nu ezitați sa contactați experții pentru o actualizare!

Tricourile personalizate reprezinta un atu semnificativ in strategia ta de comunicare si, dupa cum ai vazut, sunt luate in considerare multe criterii in alegerea produsului potrivit. Exista inca multe altele, dar acestea te vor ajuta sa vezi mai clar. Ceea ce este cel mai important, este ca tricourile personalizate te vor ajuta sa prinzi incredere si sa cresti in domeniul in care lucrezi, facandu-ti publicitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*