Spatii depozitare produse congelate

Depozit frigorific Interfrig 1912 PGA.

Depozitul frigorific este situat in Bucuresti, Str. Fantanica nr. 36, sector 2, fiind unul dintre principalele depozite logistice din Bucuresti, avand in spate o echipa de oameni calificati.

Complexul include facilitati de comercializare si depozitare a produselor congelate, refrigerate si spatiu de depozitare uscat, bacanie si spatii de productie conform normelor europene.

Depozit legume fructe Bucuresti

Depozitul de legume fructe si alte produse congelate „Piata de Gros Agroalimentara – PGA” din Bucuresti asigura depozitarea produselor congelate si, totodata, depozitarea produselor refrigerate.

Temperatura pentru depozitarea produselor congelate este de minim -18 grade C, in timp ce depozitarea produselor refrigerate se face la o temperatura de 2-8 grade C.

Depozitul frigorific din Bucuresti, Interfrig 1912 PGA, include si un tunel de congelare rapida la -32 grade C, precum si monitorizarea continua a amplasarii paletilor cu marfa ce permite accesul rapid in vederea livrarii produselor.

Interfrig PGA, depozitul de produse congelate Bucuresti prezinta locul perfect pentru stocarea si desfacerea produselor dumneavoastra, fie acestea produse congelate sau produse de bacanie. Manipularea – incarcare/descarcare – marfurilor se realizeaza cu electrostivuitoare ce va permite viteze optime de lucru. Pe langa aceste facilitati, depozitul nostru logistic va permite inventarierea periodica sau incidental in timp real, emiterea documentelor de depozitare si transport si a diverselor rapoarte de gestiune.

Depozit frigorific Bucuresti pentru produse alimentare

Deasemenea, personalul implicat in administrarea depozitului frigorific Interfrig 1912 PGA din Bucuresti asigura:

  • spalarea si dezinfectarea mijloacelor de transport
  • dobandirea avizului sanitar-veterinar pentru marfurile depozitate
  • transport frigorific pentru orice fel de marfuri cu mijloace de transport avizate sanitar-veterinar
  • stocuri online a sorimentelor depozitate
  • asigura spatii pentru birouri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *