Performanta la nivel inalt asigurata de Vectra

Masinile si utilajele utilizate in industriile de specialitate nu ar putea functiona la capacitate maxima fara niste roti si cauciucuri pe masura. In functie de acestea depind modul si viteza cu care ele se deplaseaza. Asadar, trebuie sa ai grija sa le alegi in functie de scopul vizat, cu o mare atentie la detalii. La Vectra gasesti o gama impresionanta de roti si anvelope pentru stivuitoare, care sa te ajute sa eficientizezi intreg procesul de lucru.

Calitate asigurata de producatori de top

In conturarea ofertei Vectra stau la baza trei colaborari esentiale, cu branduri recunoscute pentru calitatea si profesionalismul de care dau dovada in producerea cauciucurilor si rotilor. Datorita faptului ca stocurile se realizeaza strict cu ajutorul acestor furnizori, se pot stabili preturi foarte competitive care sa vina in avantajul clientilor.

Modele adaptate tipului de activitate

Cand vine vorba de achizitia unor noi cauciucuri pentru motsivuitoare accentul trebuie sa cada pe cateva detalii de baza: modelul, compozitia si duritatea. La Vectra vei gasi atat anvelope super elastice, cat si pneumatice sau pline. Aceasta alegere se face in functie de tipul suprafetei pe care urmeaza sa se deplaseze utilajul. De asemenea, fiecare varianta in parte garanteaza o rezistenta foarte mare in timp, dat fiind faptul ca nu sunt sensibile la utilizarea repetata si uzura care deriva din acest lucru. Reusesc sa sustina greutati foarte ridicate, in asa fel incat sa asigure o deplasare lina si lipsita de riscuri.

Comanzi sau ridici de la sediu

Sediul Vectra este pozitionat strategic tocmai pentru a facilita accesul tuturor clientilor chiar si cu utilajele in cauza, pentru a putea face teste, daca este necesar. Pe de alta parte, daca nu ai posibilitatea sa ridici in mod individual produsele comandate direct de la sediu, poti solicita transportul inclus in oferta. Astfel, noi vom livra comanda direct la punctul indicat de tine.

Preturi avantajoase fata de alti furnizori

In conturarea ofertei se fac eforturi constante pentru a stabili costuri competitive la toata gama de roti si anvelope pentru motostivuitoare. In acest mod, clientii nostri se vor bucura intotdeauna de calitate superioara la preturi accesibile si isi vor putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

Dat fiind faptul ca acest element se deterioreaza frecvent la o utilizare intensiva, specifica industriilor mari, inlocuirea lor ar putea presupune investitii considerabile. De aceea, la Vectra ai o varietate de optiuni dintre are sa alegi in functie de scopul vizat, de duritatea si rezistenta necesare sau oricare alt detaliu tehnic. In acest mod vei putea face achizitii inteligente care sa nu atinga valori mult prea mari. Pretul final se calculeaza in baza unei cereri de oferta personalizate, unde modelul, materialul, dimensiunea, duritatea si alte aspecte tehnice vor reprezenta puncte de reper in acest sens.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*