Schimba bateria ori de cate ori ai nevoie cu PrestigeGSM

Utilizarea constanta a telefonului duce cel mai adesea la degradarea bateriei. Pentru a te putea bucura de aceasta la capacitate maxima, este nevoie sa o inlocuiesti la anumite perioade de timp. Intervalul nu este unul standard, insa in momentul in care observi ca devii dependent de surse de energie electrica pentru a putea utiliza telefonul, inseamna ca este timpul sa faci acest pas. Alege produsele PrestigeGSM si beneficiezi de cea mai buna calitate la costuri minime!

Comanda baterii pentru orice model de iPhone

Sfera Apple s-a largit foarte mult in ultimul timp si de aceea fiecare service trebuie sa isi dezvolte constant oferta de elemente componente de schimb. Cu PrestigeGSM gasirea unei baterii iPhone 7 sau oricare alt model nu va reprezenta o problema. Atat pe site, cat si la sediu vei fi intampinat de o gama foarte variata de produse pe care ti le poti insusi imediat.

Poti solicita si montarea la unul dintre sediile GSM

Dincolo de faptul ca poti sa comanzi in prealabil bateria pentru modelul tau de telefon, poti solicita ca la momentul in care te prezinti la sediu, o echipa de specialisti sa se ocupe si de montarea acesteia. In acest mod, costurile finale vor fi reduse semnificativ. 

Beneficiezi de garantie

Atat la momentul achizitiei, cat si in cazul in care beneficiezi de serviciile adiacente, vei primi un certificat de garantie care sa ateste calitatea lucrarii si a produsului. In cazul in care intampini o problema de orice natura in raport cu na dintre cele doua, nu va trebui sa achiti niciun cost pentru remedierea acesteia.

Cum sa ai grija de sanatatea noii baterii pentru cat mai mult timp?

Nu folosi telefonul in timpul incarcarii. In momentul in care este conectat la priza, acesta primeste energie, pe care tu o consumi daca il utilizezi inainte de finalizarea ciclului. Procesul de incarcare stagneaza la un anumit nivel, bateria fiind suprasolicitata. Nu o supune la temperaturi extreme pentru perioade indelungate. Frigul sau caldura mult prea mari pot produce socuri puternice care sa conduca la descarcarea completa imediata. La fiecare episod similar, calitatea bateriei scade procentual si astfel ajunge sa devina nefunctionala.

Evita ciclurile prea scurte sau prea lungi de incarcare. In momentul in care deconectezi telefonul de la incarcator inainte ca bateria sa fie complet incarcata, va fi nevoie sa il reconectezi la intervale mult mai scurte. Cu cat ciclurile de incarcare sunt mai dese, cu atat cresc sansele de degradare. Pe de alta parte, daca obisnuiesti sa il lasi conectat mult timp dupa ce procesul este finalizat, acest lucru poate conduce la supraalimentare, fapt ce are de asemenea consecinte considerabile. Asadar, schimba bateria la Prestige imediat ce incarcarea repetata devine o povara, evita factorii de risc si te vei putea bucura de telefonul tau pentru mult timp.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*