Medicis – Standardul în Medicina Ocupațională, sau respectul profund pentru actul medical

Rezultatele unei companii depind, negru pe alb, de aportul adus de fiecare angajat în parte. Însă puterea de muncă nu poate fi cuantificată, măsurată cu precizie și apoi optimizată. Nu este o parte a unui registru contabil, ci depinde direct de starea de sănătate și de mulțumire spirituală a persoanei care își dedică mai mult de o treime din viață companiei pentru care lucrează.
Pentru a performa cu adevărat, angajații au nevoie de atenție față de nevoile specifice și unice de sănătate, iar sprijinul oferit de companie în aceasta zonă este întotdeauna apreciat. Furnizori de servicii de sănătate pentru companii sunt mulți, însă puțini se apropie de nivelul de excelență oferit de Medicis – cel mai reprezentativ centru de sănătate ocupațională din afara Capitalei.
Medicis este un brand născut la confluența dintre rigurozitatea habsburgică și iluminismul latin, aceleași elemente cheie care au conturat orașul de unde a pornit acum mai bine de 20 de ani conceptul: Timișoara. Grija permanentă pentru pacient, îmbinarea dintre umanitatea profundă a actului medical și acuratețea celor mai performante tehnologii dar și ambientul unic din clinici au dus ca, în anul trecut, Medicis să trateze peste 150,000 de persoane.
Medicina Muncii și excelența în serviciile de sănătate ocupațională au reprezentat încă de la început un obiectiv esențial pentru Medicis. În 20 de ani, lanțul de clinici bănățean a ajuns să ofere accesul la tratamente medicale excepționale pentru mai mult de 400 de companii, cumulând peste 50,000 de abonați permanenți. Aceștia beneficiază de tratamente medicale încadrate în cel mai înalt standard de medicină ocupațională, reunit de Medicis sub conceptele de Health Factory și Standarde Integrate de Sănătate Ocupațională (Integrated Occupational Health Standards iOHS/SiSO).
Serviciile de medicină ocupațională au fost definite de Medicis la nivel de sistem și proceduri cu ajutorul unor experți olandezi, încă din vremea în care România nu avea o legislație bine pusă la punct pentru medicina muncii. De atunci, companiile care apelează la pachete medicale oferite de Medicis beneficiază întotdeauna de același nivel de excelență și au garanția că oferă angajaților un real beneficiu, care va fi apreciat cu adevărat.
Una dintre preocupările principale ale Medicis, care răzbate din toate detaliile, este respectul profund față de actul medical și față de pacient. Toată atenția se îndreaptă către confortul și mulțumirea clientului final – pacientul care trece pragul clinicii. Mici atenții, precum grija acordată amenajării clinicilor, întâmpinarea cu ceai sau cafea, timpul mai lung acordat consultațiilor au contribuit la diferențierea clară a Medicis față de orice competitor și – cel mai important – la mulțumirea celor care au cea mai mare nevoie de susținere, bolnavii.
Clinicile Medicis oferă servicii excepționale de medicină ocupațională în următoarele domenii:medicina muncii, siguranța transporturilor, medicină aeronautică, securitate națională, medicina radiațiilor, psihologie ocupațională, laborator toxicologie, primul ajutor, health culture, medicină preventivă, abonamente private de sănătate, audit ocupațional.
Puteți obține mai multe informații despre abonamentele Medicis sau face programări pe adresa de e-mail: [email protected] sau la numerele de telefon: 0356 911; 0356 433 733; 0729 991 515.

https://www.youtube.com/watch?v=6QnXtGEbcjs

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*