Cum reuseste o firma sa conduca in top repatriere Italia

Imi plac firmele fruntase, indiferent de produsele si serviciile pe care le ofera. Ele si-au cucerit pozitia de top prin calitate si promptitudinea de care au dat dovada in comunicarea cu clientul. Multi aspiranti al succesul financiar nu stiu sa gestioneze corect relatia cu clientii.

De pilda am descoperit recent magazine sau furnizori de servicii care declara sus si tare ca au program non stop, dar cel putin 2 dintre ele nu mi-au raspuns nici dupa 4 luni de la expedierea mailului sau de la completarea formularului online pus la dispozitia vizitatorului.

Din celelalte 10, mi-au raspuns 4 pe loc, dupa cum precizau.

Am gasit si firme care promit ca inchiriaza anumite obiecte, iar cand i-am intrebat in ce conditii mi-au raspuns ca nu au disponibil un astfel de serviciu.

Trebuie sa ai produse foarte bune si frumoase si sa oferi servici de cinci stele, daca vrei sa ramai lider de top multi ani. De pilda la o rochie intereseaza si materialul si colorantii din acesta, dar si croiala si cusaturile. Rochiile care sunt create de case mari de moda se cunosc de la o posta prin stilul lor.

La fel putem discuta si depre cea mai buna firma de repatriere Italia   care conduce in topul firmelor de profil din Romania.

Cum a ajuns ea sa ocupe primul loc de decenii?

Punand la punct tot ce tine de comunicare cu familiile indurerate si cu pregatirea corpului neinsufletit de repatriere. La ei lucreaza cei mai priceputi agenti funerari, iar echipamentele si masinile lor sunt la standarde internationale.

Resursa umana este de nota 10. Persoana care iti preia apelul la orice ora din zi si din noapte este empatica, vorbeste corect, decent si etic.

Dupa transmiterea de condoleante, urmeaza sfaturile foarte bune si prezentarea serviciilor. Pretul este comunicat imediat ca familia sa stie carui efort financiar trebuie sa faca fata.

Firma prezentata de mine s-a instalat in fruntea clasamentului fiindca la servicii de calitate premium are cel mai mic pret de pe piata, la repatrieri, acesta incepand de la 990 de euro.

Asupra personalului si dotarilor trebuie sa insistam pentru ca au ramas lucruri nespuse si nu ar fi de loc drept. Imbalsamari garantate si reusite ca la acesta firma nu se fac decat la 3-4 agentii funerare din lume. Meritul se imparte in mod egal intre priceperea specialistilor si calitatea substantelor.

Flota funerara care contine masini multe si bune este completata de sicrie de lux pentru repatriere, de cea mai fina lenjerie pentru sicriu si haine din materiale bune si rezistente cu croiala eleganta.

Tot de la ei defunctul primeste capac sigur si potrivit pentru sicriu si cruce corect inscriptionata.

Personalul dedicat muncii se ocupa si de intocmirea dosarului de repatriere de la institutiile tarii in care a avut loc decesul.

Intotdeauna masinile funerare au ajuns la timp, iar apartinatorii au fost scutiti de emotii. Toti angajatii firmei prezentate de mine se poarta amabil cu familiile indurerate si demonstreaza respect fata de ea si fata de decedat.

O firma ajunge in topul celor mai bune prin multa munca, prin daruirea angajatilor si prin servicii de calitate premium.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*