Despre procesul de debitare laser

Cand vine vorba de realizarea unui produs de calitate ridicata care sa ne ajute in orice afacere si ramura industriala trebuie sa fim atenti la procesul tehnologic prin care se obtin aceste produse finite. Procesul de productie are in componenta sa si procesul tehnologic de prelucrare a metalelor prin operatiuni de debitare laser, indoire sau prelucrari mecanice prin care se schimba forma geometrica, dimensiunea si calitatea mecanica a oricarui produs.

Cand se executa procesul, un inginer trebuie sa aiba destule date despre semifabricatul ce trebuie folosit si sa aiba la indemana si desenul produsului final. 

Pentru a realiza procesul de fabricatie trebuie sa se cunoasca nivelul de dotare a fabricii si posibilitatea de dotare viitoare cu diverse masini-utilaje, scule, verificatoare si oameni cu experienta si know-how.

 Echipa Laser Processing iti vine in ajutor cu servicii profesionale de sudare – care se realizeaza prin fuziunea a doua sau mai multe piese / materiale din metal la temperaturi ridicate. Stiai ca sudarea se poate face de obicei in doua feluri? Cu sau fara utilizarea unui material de adaos – cand imbinarea se face prin topirea elementelor, acest proces numindu-se sudare prin topire.


Sunt mai multe procedee de sudare care se pot utiliza si ele depind foarte mult de materialul de adaos, de starea in care se gasesc piesele care trebuie sa fie sudate, de echipamentele folosite.

Descopera serviciile de debitare profesionale oferite de echipa noastra.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*