MasterTop 1327, cel mai bun sistem de pardoseli decorative. Durata de utilizare ajunge si la cinci decenii

Stiai ca sistemul ultra-modern de pardoseli decorative MasterTop 1327 garanteaza nu mai putin de 50 de ani de intrebuintare a suprafetelor? Aceasta solutie profesionala vine la pachet cu multiple avantaje, pe care nu le poti trece cu vederea, daca esti adeptul investitiilor inteligente.

Caracteristicile speciale pe care le integreaza iti permit sa te bucuri de aceste pardoseli un timp cat mai indelungat, fara ca ele sa prezinte uzuri sau deteriorari cauzate de trecerea timpului. Se pot folosi pentru sisteme de incalzire in pardoseala.

pardoseli decorative Pardoseli Industriale

Rezista la abraziune, chiar si la actiunea rotilor pivotante

Suprafetele concepute prin sistemul de pardoseli MasterTop 1327 au o rezistenta sporita la socuri, inclusiv mecanice. Fac fata cu brio chiar si actiunii rotilor pivotante si reduc transmisia zgomotului pe orizontala. Nu vor suferi uzuri si deteriorari in cel mai scurt timp si nu vor fi atat de sesibile la factorii externi, asa cum sunt parchetul si gresia, solutiile clasice pentru podele.

Din acest motiv, are si o larga arie de aplicabilitate. Vei intalni sistemul de pardoseli MasterTop 1327 in spatii de joaca, cabine de dus, centre comerciale, dar si in spatii rezidentiale, vestiare si asa mai departe. Rezistenta confera o durata extinsa de utilizare, care ajunge si pana la cinci decenii. O data ce faci aceasta investitie, nu ramane decat sa te bucuri de beneficii.

Se curata usor si are costuri scazute pentru intretinere

Acest tip de pardoseli se aplica in forma lichida, creand astfel suprafete perfect netede. Nu prezinta rosturi sau imbinari si – implicit – nu favorizeaza acumularile de praf sau mizerie. Costurile de intretinere sunt, astfel, minime, si direct proportionale cu eforturile. Pe langa acest avantaj, trebuie sa stii ca pardoselile au culori rezistente, care nu isi pierd stralucirea in timp.

Poti alege dintre suprafetele antiderapante sau netede si dintre o gama extinsa de modele. Optiunile de personalizare pe care ti le pune la dispozitie sistemul de pardoseli MasterTop 1327 sunt infinite. Tu alegi design-ul prin care sa iti reinventezi locuinta sau spatiul de lucru si apoi te bucuri de intretinerea facila, rapida, usoara, fara niciun efort sporit. Merita!

O solutie optima chiar si pentru spatiile cu forme complexe

Pardoselile deocrative din gama MasterTop 1327 se pot aplica aproape oriunde. Le poti intalni deja in spatiile de joaca, biblioteci, camere recreative, centre comerciale, dusuri, vestiare – si lista continua. Este atat de permisiv acest tip de sistem, incat se poate acomoda si in spatiile cu forme complexe, unde era imposibil sa instalezi orice alt tip de pardoseala. Pentru ca se aplica in forma lichida, mascheaza defectele si creeaza un design cu totul si cu totul aparte. Alege aceasta solutie profesionala optima si bucura-te de avantaje multiple pe termen indelungat. Timp de cinci decenii, nu vei fi nevoit sa faci o alta investitie in ceea ce priveste pardoselile. Suna bine, nu-i asa? Sute de clienti recomanda pardoselile decorative.

Pardoseliindustriale.ro, nr.1 in pardoseli epoxidice, decorative, poliuretanice si nu numai

Expertii in implementarea sistemului MasterTop 1327 al pardoselilor sunt cei de la Pardoseliindustriale.ro. Au o bogata expertiza in acest domeniu si activeaza pe piata de mai bine de un deceniu.

Lucreaza cu cele mai noi materiale, de ultima generatie, si iti pun la dispozitie o echipa specializata, permanent instruita. Vei comunica eficient cu Pardoseliindustriale.ro, daca vrei sa te bucuri de pardoseli epoxidice: pardoseliindustriale.ro/pardoseli-epoxidice/, decorative, poliuretanice, antistatice, cu cuart, elicopterizate (si nu numai), durabile si rezistente. Ii recomandam!

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: [email protected]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*