Lacul pentru lemn – Ajutorul de nadejde pentru finisaje de exceptie cu rezultate orientate catre viitor

Din dorinta de a aduce natura si padurea mai aproape de casa noastra, in ultima vreme se inalta tot mai multe cladiri care au la baza lemnul. Spre deosebire de alte materiale folosite in cosntructii, lemnul este mult mai sensibil la factorii din mediu si trebuie tratat corespunzator inca de la prima utilizare. In acest sens, specialistii din domeniul constructiei si-au reunit fortele si au pus bazele unui lac lemn: www.klebrom.ro/lacuri-ecologice-zobel/ rezistent in timp, usor de aplicat si cu zeci de avantaje pentru siguranta si confortul locuintei.

In plus, pe langa faptul ca va forma o suprafata lucioasa, in esenta extrem de rezistenta, acest lac pe baza de apa pentru lemn nu pune mediul inconjurator in pericol. Ingredientele care stau la baza unui astfel de recipient sunt alese in asa maniera incat sa ofere zeci de beneficii inca de la prima aplicare si cu rezultate vizibile pentru multi ani de acum inainte. Asadar, in cazul in care ai constructii pe baza de lemn, parchet masiv sau obiecte de mobilier veritabile, un lac lemn vine la pachet cu zeci de beneficii pentru toate suprafetele.

Lac lemn pe baza de apa, revolutia produselor pentru suprafetele lemnoase

Gratie tehnologiilor moderne, sfera constructiilor cunoaste acum modificari special concepute pentru a mari gradul de rezistenta si de calitate in timp. Tocmai din acest motiv, specialistii au conceput un lac pentru lemn pe baza de apa, durabil in timp si care ofera lemnului un invelis protector, insa fara a-l supune la actiuni chimice nedorite. De la garduri exterioare la ferestre, acesta se potriveste de minune in mai multe situatii si garanteaza o locuinta sigura si lipsita de probleme.

 1. Lac pentru case din lemn

In primul si in primul rand, casele realizate exclusiv din lemn trebuie sa aiba un grad sporit de atentie in ceea ce priveste structura. Intrucat lemnul este expus permanent in fata pericolelor aduse de mediu este important sa aplici de la bun inceput un invelis protector, cum ar fi un lac lemn. Spre exemplu, sistemele Deco Tec marca Klebrom iti ofera nenumarate avantaje inca de la prima aplicare, cum ar fi:

 • Grad mare de rezistenta in timp
 • Durabilitate in fata radiatiilor de tip UV.
 • Prevenirea sedimentarii pigmentilor de culoare.
 • Aspect estetic placut, cu finisaje deosebite.
 • Lac pentru ferestre si usi din lemn

In cazul tamplariei realizate din lemn, aspectul general al locuintei va capata un aer cald, primitor pe tot parcursul anului. Astfel, pentru a evita problemele de orice natura ai grija sa aplici din timp un lac lemn special conceput pentru ferestre si usi. Acesta va forma un strat protector impotriva umezelii si a infiltratiilor, aducand zeci de beneficii pentru o perioada impresionanta de timp, cum ar fi:

 • Capacitate excelenta de a patrunde in profunzimea lemnului.
 • Aplicare in timp record si timp scurt de uscare.
 • Produse de inalta calitate, rezistente in timp.
 • Lac pentru parchet lemn si scari

Nu in ultimul rand, parchetul este mai mult decat o suprafata care inveleste podeaua. Este un adevarat element de decor daca lemnul este tratat corespunzator pentru un luciu si un aspect general care se poate integra excelent in orice tip de design. Astfel, pe langa imaginea de ansamblu placuta, iata care sunt principalele avantaje ale lacului pentru parchet din lemn:

 • Capacititate ridicata de umplere a suprafetelor.
 • Material rezistent la actiunile mecanice si de exfoliere.
 • Grad ridicat de elasticitate, formand o suprafata durabila in timp.

Klebrom, expertii construcitiilor din lemn

In cazul in care esti in plin proces de renovare sau vrei sa pui bazele unei locuinte din lemn, cei de la Klebrom iti pot da oricand o mana de ajutor. Acestia te pun fata in fata cu o gama variata de produse de specialitate pentru industria lemnului, garantand rezultate inca de la prima aplicare. De la lac lemn la adezivi puternici specifici acestui material, calitatea iti este garantata pentru o perioada indelungata de timp, iar costurile sunt potrivite pentru toate bugetele!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*