TOP 4 motive pentru care solarul tau are nevoie de o folie termica anti-condens acum, in sezonul rece

In anotimpul rece, o folie termica de interior este solutia optima, salvatoare, pentru culturile din orice sera sau solar.

Aceasta se instaleaza intre plante si folia care acopera solarul sau sera, dar se poate utiliza si pentru a dubla peretii acestora. Este un produs simplu, foarte usor de instalat, dar care asigura instant microclimatul optim pentru dezvoltarea culturilor. Avantajele pe care le ofera sunt de necombatut.

Folia contine aditivi IR, ce blocheaza pierderile de caldura

In anotimpurile reci, folia termica este o necesitate pentru a mentine microclimatul optim pentru plante si pe perioada noptii. Atunci cand vremea de afara se raceste, foliile obisnuite nu impiedica pierderile de caldura. Aici intervine rolul foliilor speciale cu aditivi IR, care ajuta la mentinerea temperaturii optime in interiorul serei sau a solarului. Astfel, se previn deteriorarile cauzate de inghet si se reduc substantial costurile necesare pentru incalzirea solarului sau a serei. In acelasi timp, folia nu blocheaza lumina.

Folia favorizeaza difuzia luminii provenite de la soare

Lumina directa a soarelui, in mod natural, creeaza efectul de umbra si – concomitent – de arsursa solara. Folia termica asigura fenomenul de difuzie, ce imprastie lumina in toate directiile, in mod uniform. Acest lucru favorizeaza dezvoltarea culturilor cu o foarte mare densitate, precum cea a castravetilor, a rosiilor, a dovleceilor sau a trandafirilor. Cu alte cuvinte, folia termica asigura accesibilitatea luminii. Eficienta fotosintetica este mult crescuta prin furnizarea luminii in mod omogen, in toate directiile, in sera sau solar.

Aceasta folie speciala are o functie de anti-picurare

Pentru ca, in timpul noptii, temperatura din interiorul solarului sau a serei scade, vaporii de apa din aer se condenseaza. Astfel, apar picaturile de apa care ajung pe frunzele plantelor, favorizand aparitia bolilor. Pentru a preveni acest fenomen natural, solutia este foarte simpla. Folia termica, prin aditivii sai speciali, transforma picaturile de apa intr-o pelicula invizibila continua de apa, care nu ajunge sub forma de picaturi pe frunzele plantelor. Astfel, culturile sunt protejate optim, iar bolile cauzate de umiditate sunt prevenite.

Efectul anti-ceata, un alt beneficiu al foliei termice speciale

Atunci cand temperatura scade, iar umiditatea relativa a aerului atinge saturatia, apare ceata in sera sau in solar. Impactul este negativ pentru culturi, intrucat funzele plantelor sunt acoperite de un strat subtire de apa, pe ambele parti. Razele solare nu mai ajung la suprafata frunzei ore intregi dupa instalarea acestui fenomen. Aici intervine rolul eficient al functiei anti-ceata. Prin aditivii sai, folia previne acest fenomen. Plantele primesc, astfel, lumina necesara care le asigura o dezvoltare armonioasa. Folia este anticondens.

Cumpara folie solarii online – calitate garantata la cel mai bun pret

Ai 24 de luni garantie la orice tip de folie solarii in magazinul online ideal pentru orice tip de agricultor sau fermier. Cu o durata de viata ce ajunge si pana la 4 ani, folia termica contine toti aditivii speciali de care ai nevoie pentru a-ti proteja eficient culturile din interiorul serelor sau al solariilor.

Preturile la aceste folii sunt extrem de avantajoase, si ai optiuni pentru a personaliza dimensiunile lor. Profita de oferte si achizitioneaza cele mai bune produse pentru sere si solarii!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*