servicii funerare sector 5

Iata ce contin pachetele complete pentru pomana si parastas, oferite de o firma de servicii funerare din sectorul 5

Conform traditiilor religioase, decesul unei persoane necesita slujbe religioase si pomeni facute in anumite momente sau intervale de timp de la trecerea in nefiinta. Pentru a depasi mai usor aceste evenimente dificile, o firma de servicii funerare din sectorul 5 va poate ajuta cu toate serviciile si produsele funerare necesare pentru pomana si parastas. Acestea sunt disponibile sub forma de pachete si tin cont de obiceiurile crestine.

Astfel, familia indoliata va fi degrevata in mare parte de demersurile necesare si va fi alaturi de cei prezenti, gasind o mica alinare in faptul ca poate comemora, asa cum se cuvine, amintirea decedatului.

Pachete complete de dulce sau de post

Pentru a fi in concordanta cu perioada din an, firma de servicii funerare sector 5 Casa Funerara Bucur tine cont de perioadele de post si va alege produsele potrivite. Din aceste pachete nu vor lipsi colivele, colacii si pachetele care trebuie impartite.

Seturile si pachetele complete de pomana vor fi livrate de catre firma de servicii funerare din sectorul 5 la locatia specificata de dumneavoastra, acasa, la biserica sau la cimitir.

Diferenta dintre parastas si pomana si semnificatia colivei

Daca parastasul este slujba religioasa facuta la biserica pentru pomenirea mortilor, pomana este un ritual care se face in anumite momente. Ambele sunt insotite de coliva care are semnificatie religioasa si care nu lipseste din pachetele oferite de o firma de servicii funerare sector 5.

Se spune ca Imparatul Iulian Apostatul, avand intentia de a-i batjocori pe crestini, a dat ordin sa fie stropite toate alimentele cu sangele jertfit idolilor in prima saptamana din Postul Mare. Atunci Sf. Teodor i-a aparut in vis Arhiepiscopului Eudoxie al Constantinopolului si i-a spus sa anunte crestinii sa nu manance altceva decat grau fiert cu miere, coliva de astazi.

La inceput, coliva a servit drept hrana si ulterior a devenit nelipsita la slujbele de pomenire a mortilor in toate tarile ortodoxe. Pentru ca este preparata din grau care, dupa ce este ingropat incolteste si rodeste, simbolizeaza nemurirea sufletului care, dupa moarte, trece in Viata de Apoi in asteptarea invierii.

Cand trebuie facute pomenile si parastasele?

Conform traditiilor religioase, persoanele trecute in nefiinta trebuie comemorate si pomenite in mai multe ocazii si momente dupa inmormantare, la 3, 9 si 40 de zile, la 3, 6 si 9 luni, la un an si apoi, anual, pana la 7 ani.

Ce contine un set complet de pomana?

Pentru a va ajuta sa depasiti mai usor momentele incarcate de durere, firma de servicii funerare din sectorul 5 va poate pune la dispozitie pachete complete pentru pomana. Acestea contin tot ce este necesar pentru 12 persoane, de la farfurii cu mancare gatita si pachete infoliate, pana la cani, furculite si linguri. De asemenea, contin platouri cu coliva, sticle de vin si de ulei, seturi de pahare si lingurite de unica folosinta, lumanari si colaci.

Pachetele sunt ambalate cu atentie in conditii igienice si pot fi personalizate in functie de dorintele dumneavoastra. De asemenea, contin produse de calitate care vor satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

Daca doriti sa faceti pomana intr-un cadru organizat, firma de servicii funerare sector 5 va poate pune la dispozitie si locatia, adica un restaurant unde se poate alege unul dintre meniurile personalizate pentru pomana.

Articol realizat de www.iagency.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.