3 idei de costume pentru role play

Atunci când vrei să animi atmosfera în dormitor, jocurile de rol sunt potrivite pentru a petrece o seară de neuitat. Alege împreună cu partenerul un scenariu pe care vreți amândoi să îl încercați și găsește costumul potrivit pentru a intra cât mai ușor în rol. Magazinul online Vibra este o sursă de inspirație pentru că dispune de numeroase costume și jucării, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Costum de școlăriță

Dacă ești dispusă să intri într-un rol în care va trebui să fii cuminte și ascultătoare, costumul de școlăriță este alegerea ideală. Uniforma de școală reinterpretată va fi cu siguranță pe placul iubitului tău, iar răsplata va fi de ambele părți.

Costum de însoțitoare de zbor

Poată că nu ați reușit să plecați în vacanța dorită, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să vă distrați în concediu. Cu un costum de însoțitoare de zbor poți să îl faci pe iubitul tău să uite de planurile de vacanțe exotice și să își concentreze toată atenția asupra ta pe tot parcursul nopții.

Costum de menajeră

Știm cu toții cât stres și câtă oboseală poate să genereze curățenia generală într-o locuință. Schimbă macazul și în loc să faci o problemă din asta invită-ți partenerul la un joc de rol. Poate că la final casa nu va străluci de curățenie, însă cu siguranță atmosfera fierbinte va destinde atmosfera și apoi va fi mult mai ușor să vă apucați cu adevărat de treabă.

Dorințele cele mai ascunse, odată îndeplinite, pot să fie secretul unei vieți frumoase în doi. Comunică tot timpul cu partenerul tău și încercați noutăți în dormitor, în așa fel încât monotonia să nu își facă loc în relația voastră. Jocurile de rol, experimentate ocazional, sunt ocazii de a ieși din rutină și de a-ți satisface partenerul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*