Geamurile securizate, elemente de decor interior care pot aduce un plus de eleganta si rafinament

Amenajarile interioare si exterioare de calitate presupun folosirea unor materiale usor de prelucrat si de adaptat spatiului de amenajat. Daca e sa alegeti doar unul acesta va fi sticla securizata. Cu un geam securizat veti da impresia de spatiu mai mare, puteti realiza usi sau trepte pentru scari, balustrade, pardoseli, tensiunile din sticla sunt eliberate prin procesul special de fabricatie, de unde si rezistenta mare la socurile mecanice.

Geamurile securizate nu se sparg asa de repede si nu ranesc, constructia lor este gandita pentru un maximum de siguranta si pentru rezistenta sporita la zgarieturi sau la lovituri puternice. Singura parte proasta la un geam securizat este ca nu permite slefuirea, taierea si gaurirea, insa indiferent de temperatura din mediu sticla securizata si geamul nu va avea probleme de stabilitate. Cladirile moderne au in interior foarte multe elemente cu suprafete mari si vitrate, unde avem nevoie neaparat de sticla securizata pentru o exploatare in conditii de siguranta maxima.

In exteriorul cladirilor geamul securizat si sticla securizata poate fi folosita si pentru fatade, pereti cortin sau parapeti, ansambluri vitrate. In interior se obtine un efect de lumina mai intensa, spatiile par mai interesante si le vor atrage atentia celor care patrund in ele intr-un mod cat se poate de placut.

Firmele care produc geamurile securizate se ocupa si de productia lor cu cele mai noi tehnologii de pe piata, fiecare geam este verificat inainte de livrare pentru a se observa orice defecte care ar putea pune in pericol utilizatorul. De asemenea geamurile securizate vor rezista bine la uzura si la manevrare, punerea in opera e simpla si lipsita de riscuri, iar dimensiunile lor pot varia in functie de necesitatile clientilor.

Cu geamurile securizate nu numai ca veti obtine spatii care arata foarte bine, dar le veti putea exploata cu o eficienta maxima de fiecare data.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *