3 sortimente exclusiviste de cafea boabe cu care sa te rasfeti

Pentu cei care apreciaza calitatea chiar si in lucrurile marunte, a bea cafea nu mai este un simplu obicei cu care incepem fiecare zi, ci devine o experienta cat mai placuta, in tot ansamblul ei. A bea o cafea poate sa insemne 10 minute de relaxare si destindere, in care putem evada cu gandul din cotidian si ne putem incarca bateriile pentru restul zilei. Pentru aceasta avem nevoie insa de o cafea cu personalitate, care sa ne ofere un gust unic si o consistenta deosebita in ceasca.

Am selectat 3 tipuri de cafea sub forma de boabe, in ideea ca aromele, dupa parerea mea, se dezvaluie cel mai bine atunci cand cafeaua este preparata la espressor.

  1. Illy Espresso Medium. Illy este un brand care produce in Italia numai cafea de calitate superioara. Tehnicile de productie si de ambalare sunt numai la cel mai intalt nivel, boabele de cafea sunt selectate riguros, iar modalitatea de prajire este atent supravegheata si controlata. Acest sortiment este cel mai vandut tip de cafea Illy, fiind 100% Arabica (la fel ca toate blendurile de la acest producator) echilibrata, cu note de caramel si ciocolata.
  2. Pellini Top 100% Arabica. Sortimentele de la producatorul italian Pellini nu sunt atat cunoscute publicului larg, dar sunt foarte iubite de pasionatii din domeniu. Pellini Top este o cafea de lux, cu gust inconfundabil si corp dens, care a reusit sa obtina distinctii importante pentru calitatea espresso-ului care se obtine din ea.
  3. Lavazza Pienaroma. Recomandata de multi utilizatori drept cea mai aromata cafea de la Lavazza, cu note imbietoare de smochine si iasomie, aceasta cafea este rezultatul unui amestec de boabe culese de pe plantatii din Brazilia, Peru si Honduras.

Cele trei produse descrise de mai sus reprezinta variante cu care nu poti sa dai gresi atunci cand vrei sa prepari un espresso de calitate si, pe oricare din ele o vei alege, vei obtine ceea ce astepti de la o cafea: gust bun, aroma placuta si consistenta cremoasa.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*