Păreri firme de găzduire web

Am lucrat cu mai multe firme de găzduire web din România. Cel mai bun raport calitate-preț l-am găsit la firma de web hosting Claus WEB.

N-am întâmpinat nicio problemă și colaborăm deja de 3 ani. Răspund foarte repede solicitărilor primite. Cum am spus, lucrăm de 3 ani și au funcționat serviciile lor de hosting fără nicio întrerupere.

 

Păreri Firme de hosting din România cu care am mai lucrat

1- Gazduire.net

Când am colaborat noi cu ei, site-urile picau des. Cei de la suport răspundeau greu.

 

2 – Hostico.ro

Au suportul tehnic excepțional. Mai pică din când în când site-urile.

3 – Xservers.ro

Nu se ocupă de mutarea site-urilor, cei de la suportul tehnic sunt adesea ironici.

4 – EasyHost.ro (HOSTWAY)

Se spune să nu te duci niciodată cu sacul la pomul lăudat. Prea multe laude. Am avut probleme cu funcționarea serviciilor, plus că au uitat să reînoiască un domeniu chiar dacă noi am făcut plata la timp.

5 – Gazduire.ro

Rezervă automat domeniile.ro însă serviciile de găzduire sunt cam scumpe. Adesea aveam probleme cu căsuțele de mail, nu funcționau corespunzător.

 

Până la urmă am rămas la Claus Web, firmă de care suntem foarte mulțumiți. Cu siguranță o să mai apelăm și la serviciile lor de  inregistrare domenii, avem de gând să punem la punct o rețea mare de site-uri de știri locale.

În România sunt foarte multe firme de găzduire web. Mare grijă când alegeți furnizorul de hosting. Anul trecut firma de hosting Namebox.ro a avut mari probleme după ce serverele au fost compromise, iar mulți clienți și-au pierdut definitiv fișierele găzduite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*