Cruce farmacie ieftina de la p10led.ro

Fiecare farmacie este semnalizata corespunzator, astfel incat acesta sa poate sa isi faca simtita prezenta de la departare. Cel mai simplu se poate face intampla este cu o cruce farmacie ieftina.  Acestea pot prezenta un mesaj de curca

Rolul acestor reclame cruce pentru farmacii au rolul de a afisa anumite mesaje programabile, dar si data, ora sau temperatura pe bratul orizontal.

Dimensiunile acestor reclame luminoase specifice farmaciilor, asa cum sunt crucile de farmacie , au diferite dimensiuni, in functie de preferintele fiecarui client in parte.

Acest gen de reclama poate fi cu dubla fata, iar acestea functioneaza sincron, insa daca se doreste de catre client, acestea pot fi realizate cu o singura fata.

Datorita numarului mare de leduri de foarte buna calitate, aceste cruci de farmacie au o perioada de viata foarte indelungata, fiecare led de 5 mm are un timp de functionare intre 80000 si 100000 de ore.

Acestor  cruci de farmacie le pot fi introduce, pe langa rolul de semnalizare, pentru a transmite anumite meaje, pana la maxim 20, in interiorul carora pot fi promovate oferte, anumite medicamente sau pot fi transmise anumite mesaje.

Vizibilitatea este de pana la 30-40 de metri, aceasta fiind foarte buna pe timp de zi,deoarece nu are importanta daca aceasta este amplasata sub soare sau nu.

Programarea mesajelor se face prin diverse moduri, fie cu ajutorul unui laptop sau calculator cu un stick USB fie cu ajutorul comunicatiei wireless sau cu o programare prin SMS, care poate fi efectuata cu ajutorul telefonului mobil smart.

Materialul  folosit pentru realizarea acestei cruci farmacie este aluminiul eloxat, acesta fiind foarte rezistent si elegant, in special atunci cand aceste reclama luminoase cu LED sunt amplasate in exterior. Datorita amplasarii in exterior, crucile pentru farmacii sunt protejate pe partea electronica cu un lac pe baza de silicon, cee ace face ca acestea sa aiba caracteristici antiumiditate si anticondens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.