De ce sa investesti in compactoare manuale pentru afacerea ta?

Una din principalele preocupari ale societatii moderne actuale este legata de reciclare si de avantajele acesteia. Firmele care aleg sa recicleze deseurile pe care le genereaza au numeroase avantaje, de la eliberarea spatiului necesar depozitarii acestora, pana la avantaje materiale, financiare, daca vand balotii de deseuri obtinuti.

Pentru a obtine aceste avantaje, dar si pentru a contribui la conservarea mediului inconjurator, reprezentantii companiilor sunt sfatuiti sa investeasca in compactoare manuale, acele prese de blotat deseuri care au rolul de a minimiza volumul acestora.

Motive pentru care orice antreprenor ar trebui sa aiba in vedere cumpararea unor compactoare manuale

Atat afacerile mici, la inceput de drum, cat si afacerile care sunt deja cunoscute si au un renume format pe piata din tara, trebuie sa ia in calcul achizitionarea unui astfel de dispozitiv important pentru reciclarea deserurilor produse in cadrul companiei, a materiilor prime secundare.

Compactoarele manuale sunt necesare pentru a reduce cantitatea de gunoi, dar si pentru ca deseurile sa poata fi predate pentru o prelucare ulterioara, antreprenorii primind o suma de bani in schimbul lor. Practic, principalele avantaje pe care le aduc compactoarele manuale afacerii sunt:

  • Eficientizarea costurilor companiei – care se datoreaza reducerea marimii gunoiului produs, ceea ce inseamna ca antreprenorii vor cheltui mai putin pe containerele de gunoi. Cu cat volumul deseurilor este mai mic, cu atat antreprenorii vor avea avantajul de a nu fi nevoiti sa plateasca mai multe transporturi, ci unul singur.
  • Imbunatatirea situatiei sanitare a companiei – cu ajutorul unei prese de balotat deseuri, companiile vor scapa de maldarele de gunoi inestetice si care nu miros foarrte placut, dar nici nu genereaza o imagine foarte placuta.
  • Economisirea timpului si combustibilului – cu o presa de balotat deseuri, sunt necesare mai putine interventii de ridicare a gunoiului produs, ceea ce va ajuta antreprenorii sa reduca toate costurile de transport si sa contribuie la imbunatatirea calitatii aerului prin reducerea emisiilor de combustibil.
  • Eliminarea rozatoarelor, gandacilor si a altor daunatori atrasi de gunoaie –   compactoarele manuale elimina nu numai cantitatea mare de deseuri, ci si daunatorii asociati cu acestea, presele fiind etanse si eliminand lichidele, utilizatorii vor scapa de mirosuri neplacute o data ce vor transforma gunoiul in baloti.
  • Investitie recuperata in cateva luni de utilizare – gratie posibilitatii vanzarii balotilor rezultati din deseuri, investitia va fi recuperata intr-un timp foarte scurt.

Cum functioneaza o presa de balotat deseuri

Presa de balotat deseuri functioneaza intr-un mod foarte simplu, usor de inteles de la bun inceput de catre utilizatori, prin simpla consultare a manualului de care vine insotita. Presa de balotat deseuri trebuie alimentata cu material pentru a produce baloti.

In functie de domeniul in care compania activeaza, presa de balotat deseuri este folosita pentru a reduce volumul deseurilor din plastic, carton, hartie, textile, peturi si alte materiale. Dupa realizarea procesului de comprimare a deseurilor, se va efectua gruparea lor intr-un balot care ulterior va fi manipulat si depozitat, in scopul cresterii productivitatii de lucru si reducerii costurilor afacerii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*