Vești bune! S-a deschis showroom-ul VtacSmartHome, partenerul oficial V-TAC LED in Romania!

Corpuri de iluminat LED showroom VSH-vtacsmarthome

Desi este o perioada dificila din punct de vedere economic, cei de la VtacSmartHome nu au dorit sa mai amane si au deschis showroom-ul din Bucuresti. Acestia sunt partenerul oficial V-TAC LED in Romania. Trebuie subliniat faptul ca vorbim despre cel mai mare showroom de profil de Romania, o dovada reala a calitatii si gamei variate de produse de iluminat cu LED. Pe langa acest showroom, prezenta in mediul on-line este sustinuta prin intermediul magazinului online VtacSmartHome.ro

Faptul ca atat showroom-ul cat si magazinul on-line au fost deschise in plina criza COVID-19 arata stabilitatea acestei companii si increderea acordata de catre clienti.

Unde este showroom-ul? Showroom-ul Vtac SmartHome este usor de gasit, aflandu-se intr-o zona cunoscuta din Bucuresti, dedicata produselor si decoratiunilor pentru case si spatii comerciale, situat pe Str. Valea Cascadelor, nr. 24, în sectorul 6. Merita vizitat deoarece reprezinta un spatiu modern care pune in evidenta valoarea adusa de o parte dintre cele 40.000 de modele de corpuri de iluminat LED existente pe site. Este o lume a luminii, a culorii si a echipamentelor SMART.

Increderea in calitatea produselor V-TAC vine si din faptul ca acesta este un brand recunoscut la nivel international, in tari precum Romania, Bulgaria, Cehia si Polonia. El este apreciat pentru furnizarea produselor de top cu garantie extinsa, intre 1 si 5 ani si care beneficiaza de toate certificarile impuse de legislatia in vigoare. De asemenea, toate produsele existente in showroom si in magazinul online sunt ecologice si nu contin mercu sau alte substante chimice toxice pentru om sau mediul incojurator, fiind in cea mai mare parte realizate din materiale reciclabile.

Ai pot fi regasite o multitudine de produse din diferite categorii de corpuri de iluminat cu LED: iluminat decorativ, iluminat tehnic, office, comercial si stradal dar si accesorii electrice, automatizari si sisteme speciale pentru case SMART.

„Am ales sa oferim o gama larga de produse de iluminat LED, pornind de la spoturi LED, benzi LED, plafoniere LED, candelabre LED si mergand pana la corpuri de iluminat industriale deoarece reprezinta o tehnologie moderna, ce ofera numeroase beneficii clientilor nostri si este prietenoasa cu mediul inconjurator. Consumul redus de energie electrica, durata de viata de pana la 50.000 ore, lumina apropiata de cea naturala si lipsa elementelor chimice periculoase precum mercurul reprezinta doar cateva dintre beneficiile corpurilor de iluminat cu LED”, afirma managerul general Achim George al companiei GTA Business Development.

Nu in ultimul rand trebuie specificat ca atat pe site-ul https://vtacsmarthome.ro/, cat si in showroom, clientii vor beneficia pe langa oferta de produse de intalta calitate si de un real ajutor pentru constructori, arhitecti, designeri de interior, dar si pentru toti cei ce doresc sa realizeze un sistem de iluminat cu LED datorita serviciilor de consultanta, proiectare si montare a acestora. Prin urmare vorbim de o campanie cu un nivel ridicat de profesionalism ce beneficiaza de know-how-ul necesar pentru a concepe si implementa inclusiv proiecte de anvergura.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*