Cum să alegi firma și pachetul de web hosting necesar

skaleweb.ro

Serviciile de găzduire sunt imperios necesare oricând decidem să ne deschidem un blog sau un site web. În cazul platformelor de content management, cum sunt WordPress sau Blogspot, avem posibilitatea de a pune bazele unui website sau blog fără a plăti bani pe web hosting. Acestea asigură fiecărui utilizator un minim pachet de găzduire integrat site-ului pe care îl creează, însă toate drepturile de afiliere și posibilitățile de monetizare ale acestuia rămân în grija platformelor. Pe scurt, persoanele care apelează la aceste modalități nu dețin controlul suprem asupra site-ului pe care îl gestionează.

Lucrurile se schimbă atunci când decizi să achiziționezi un nume de domeniu și să faci lucrurile de unul singur. Fiecare site web, pentru a fi identificat și accesat pe internet, are nevoie de serviciu de găzduire. În urma unei simple căutări pe motoarele de căutare, vei vedea că există numeroase firme specializate în găzduire web România, cu oferte variate. Cu scopul de a-ți veni în ajutor și a te sprijini în alegerea pe care urmează să o faci, ia în considerare următoarele caracteristici:

Certificatul SSL integrat în pachetul de web hosting

Nu mai este un secret faptul că un site web are nevoie de un certificat SSL pentru a putea gestiona schimbul de informații private în mod securizat. Altfel spus, atunci când un site web are un certificat SSL, acesta poate fi cu ușurință indexat de motoarele de căutare și poate trece testul încrederii vizitatorilor și clienților.

Nivelul de stabilitate

Cu cât un site web este mai stabil, cu atât acesta poate fi mai ușor și rapid indexat de motoarele de căutare. Acest lucru este posibil cu ajutorul unui IP dedicat, care îmbunătățește nivelul reputației serverului de e-mail. În final, vizitatorii vor fi cei care se vor bucura cel mai mult de stabilitate, dat fiind faptul că vor putea accesa oricând (și de oriunde) site-ul tău web fără a avea de-a face cu evenimente neplăcute. Dacă vrei să vezi cele mai bune oferte de hosting, echipa de la SkaleWeb este alegerea ideală pentru tine.

Pe cât de important este serviciul achiziționat, pe atât de recomandat este ca persoanele care fac parte din firma aferentă să fie dispuse să răspundă la orice fel de întrebare, în timp util.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*