7 idei pentru decorarea casei tale cu o imprimantă 3D

decoare casă impriamntă 3D

Odată cu apariția imprimantelor 3d pe piață, o mulțime de obiecte așteaptă să fie create. Doar imaginația mai poate sta în calea decorării casei tale. Poți să dai culoare casei tale și să o faci mult mai primitoare cu astfel de obiecte printate. 😍

Cu siguranța odată ce ai achiziționat o astfel de imprimantă 3d abia aștepți să o pui „la lucru”. Dacă încă nu ai una și dorești să afli mai multe despre diverse modele de imprimante 3d, găsești aici o listă de imprimante 3D.

Ți-am pregătit câteva idei de decorațiuni pe care le poți imprima pentru a da personalitate casei tale:

Ghivece

Un simplu accesoriu pentru plantele tale poate acum să-ți  îmbrace plantele precum ultimele colecții de modă. Cu siguranță apropiații și mai ales gospodinele vor remarca frumusețea plantelor și ghivecelor printate în diverse forme.

Vaze 

Dacă tot am vorbit despre ghivece ar fi fost nedrept să sărim peste vaze. Dacă ghivecele de obicei le punem pe balcon sau în locuri cu mai multă lumină☀️. Vazele le punem de obicei într-un loc foarte vizibil.

Cu ajutorul imaginației, vazele tale printate pot crește impactul frumuseții florilor tale artificiale sau naturale. 

Decorațiuni de perete

Dacă-ți dorești ceva original creat de tine, decorațiunile pentru perete pot fi scânteia originalității tale. Acestea sar în ochii oricărui musafir. Le poți pune pe hol sau în living room, defapt orice loc din casă poate fi înfrumusețat de acestea.

Ai grijă ca acestea să te inspire sau să-ți dea o stare placută pentru că le vei vedea aproape în fiecare zi.

Cuvinte tipografice

Fie că vorbim de un mesaj de dragoste 😍, o descriere a unui loc( bilioteca, albume foto, sufragerie) sau altă descriere reprezentativă pentru tine. Aceste mesaje pot fi o scânteie de culoare și stil pentru anumite locuri din casa ta. Îți pot face interiorul locuinței să sclipească precum licuricii seara, mai ales dacă le dai o culoare caldă sau fluorescentă.

Statuetă simplă și multicolor

Bibelourile sau o parte din ele le poți înlocui cu diverse statuete. În funcție de preferințele tale și culorile preferate îți poți printa astfel de obiecte care spun povești sau doar înfrumusețează și mai mult o încapaere.

Grijile legate de cei mici ar trebui să dispară mai ales că le poți realiza din materiale flexibile și ușoare.

Scaun puzzle

Probabil una dintre cele mai interesante și provocatoare obiecte pe care le-ai putea  printa ar fi realizarea unui scaun din multe bucățele. Realizarea acestora ar fi posibilă și cu ajutorul unei imprimante mai mici. 

Cu siguranță o astfel de piesă va atrage toate privirile și admirația musafirilor tăi și a prietenilor din rețelele sociale.

Machete 3d

De ce nu ai încerca să reproduci și turnul Eiffel din Paris, Colosseumul din Roma sau alte mari capodopere pe care le-am moștenit de la generațiile trecute. De la Titanic și mașini de epocă pană la mănăstiri și castele din România. Doar adu-ți aminte de obiectivele turistice sau povești ce te-au impresionat și vei găsi o mulțime de idei pentru a păstra povestea acestora vie în casa ta.

În cazul în care nu ai ajuns la partea de decorare și mai ai lucrări 🔨 de realizat în casa ta, găsești informații și sfaturi practice pentru amenajarea locuinței tale, cum ar fi amenajarea unei mansarde, pe cea mai nouă platformă de lucrări diy(Lucrareamea.ro).

Acestea ar fi 7 idei pentru a-ți decora casa cu ajutorul unei imprimante 3d. Sperăm că am reușit să te inspirăm un pic. Nu uita, o mulțime de alte idei așteaptă să fie încercate, totul depinde de imaginația ta. Spor la printat!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*