Cum au loc investigațiile geoelectrice

Investigațiile geoelectrice se utilizează de cele mai multe ori pentru minerale utile, explorări geologice dar și geofizică inginerească.

Eco Geodrum îți pune la dispoziție o întreagă echipă de specialiști care te vor ajuta în investigațiile geoelectrice. Aici vei găsi o echipa de specialiști care te vor îndruma în cele mai bune alegeri.

Care sunt avantajele investigațiilor geolectrice

Au un cost redus

Aceste tipuri de investigații au un cost mai redus decât te aștepți.  În plus, toate aceste verificări te vor ajută să îți faci o imagine mai amănunțită asupra terenului pe care îl deții. Cu cât vei investiga mai mult și vei avea parte de mai multe detalii, cu atât va fi mai bine pentru tine. Siguranța ar trebui să primeze.

Se realizează rapid

Investigațiile geoelectrice pot acoperi suprafețe mari de teren într-o perioadă destul de scurtă de timp. Mai exact, vei obține rezultatele pe care le dorești în cel mai scurt timp posibil. Vei avea parte de investigatiile de care ai nevoie în cel mai scurt timp posibil și de niște rezultate pe măsură.

Au un caracter continuu al datelor

Investigațiile geoelectrice oferă informații complexe astfel încât să îți faci idei complexe. O echipa de specialiști te va ajută întotdeauna să ai parte de investigațiile de care ai nevoie.

Sunt non-intruzive

Investigarea geoelectrică îți va oferi mai multă încredere în mediul în care te expui. Practic te vei simți mai în siguranță și vei avea mai multă încredere că starea ta de sănătate nu va fi afectată.

Eco Geodrum realizează cele mai calitative investigații geoelectrice

Cu Eco Geodrum nu vei da greș și vei avea parte de cele mai calitative și cele mai sigure investigații. Vei putea obține în timp util informații despre proprietățile fizice, chimice și electrice asociate terenului pe care îl deții.

Eco Geodrum îți pune la dispoziție un pachet întreg de investigații pe care te poți baza în orice moment și care îți va oferi toate informațiile necesare.

Cu Eco Geodrum vei obține informații rapide precum: determinarea rapidă a adâncimii și a grosimii stratelor geologice, detectarea schimbărilor litologice în plan orizontal și vertical, dar și localizarea condițiilor geologice locale.  Tot Eco Geodrum îți mai pune la dispoziție și determinări asupra gradului de poluare a solului sau a apei subterane, exploatarea corpurilor și a stratelor în cadrul proiectelor de cercetare a resurselor minerale.

Eco Geodrum te mai poate ajută și în identificarea de rezistivitate a straturilor întâlnite în amplasament. Practic, cu ajutorul acestora vei putea realiza toate investigațiile de care ai nevoie pentru că terenul pe care îl deții să fie cât mai analizat.

Ai nevoie de toate aceste investigații în condițiile în care vrei să îți construiești o casă și vrei să ai siguranță pe teren. Gândește-te că o locuință are nevoie de stabilitate și de un teren calitativ și sigur. Cu cât vei analiza mai mult terenul pe care îl deții, cu atât vei avea parte de o siguranță mai mare.

Apelează cu încredere la Eco Geodrum și vei avea parte de cele mai amănunțite verificări.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*