Ce trebuie să știi despre piatra concasată

Piatra concasată este folosită pentru foarte multe proiecte. Aceasta se poate utiliza în construcția drumurilor, în lucrări de drenaj și pentru drumurile pavate.

Piatra concasată este un material versatil și este necesar să discuți cu o companie specializată în domeniu pentru a avea parte de cel mai perfect rezultat.

Cele mai frecvente utilizări ale pietrei concasate

Ei bine, piatra concasată se poate utiliza în foarte multe domenii. O companie specializată în acest domeniu te va ajuta să obții mai multe detalii care îți va oferi un proiect de succes.

Utilizările ale pietrei concasate:

· Amestecat cu asfalt;

· Piatră pentru drenaj;

· Pietriș de baza;

· Amenajarea teritoriului;

· Sisteme septic.

Îți poți scoate grădina în valoare cu piatra concasată

Piatra concasată este un element decorativ impresionant și îți va oferi un design perfect în orice condiții. Aceasta a luat naștere atunci când rocile s-au spart în componente mai mici, și se distinge cu ușurință de balast sau de pietriș. După procesul de spargere, această piatră care este alcătuită din granule este spălată și este secționată pe sorturi, mai exact fragmente care depășesc 80 mm.

Dacă vrei să îți amenajezi grădina trebuie să știi că acest tip de piață este cel mai potrivit. Poți folosi piatră pe lângă florile plantate sau poți crea câteva forme geometrice pline de piatră astfel încât grădina ta să aibă parte de un aspect mai frumos și mai interesant.

Cele mai des întâlnite dimensiuni de piatră concasată

· Praful

Praful este un material de 0-4 mm care se poate utiliza în fabricarea pavelelor și a blocurilor din beton. Acesta mai poate fi utilizat cu încredere ca bază pentru drumurile pavate sau pentru blocuri. Mai mult de atât se poate utiliza în fabricarea asfaltului sau pentru construcția aleilor, traseelor de bicicletă sau în arenele de cai.

· 4-8mm

Este de cele mai multe ori utilizat în amestecul cu asfalt. Mai poate fi utilizată în construcția aleilor, la drenaj sau în scopuri decorative. În plus se poate utiliza în scopuri decorative pentru amenajarea grădinii sau a aleii. Totul depinde de tine și de gusturile tale.

· 8-16 mmm

O piatră cu aceste dimensiuni este spălată și densă. Cea spălată este utilizată pentru drenarea din spatele pereților sau ca umplutură. Nu în ultimul rând acest tip de piatră se mai poate utiliza și în proiectele de drenaj așa cum ar fi canalele de scurgere.

Piatra cu această dimeniune și care este densă se poate folosi ca bază pentru drum sau la fabricarea asfaltului. În plus, oferă rezultate impresionante ca baza pentru drumurile pavate.

· 25-63 mm

Este un tip de piatră utilizată pentru drumuri, pavaje sau alei pietonale.  Se mai poate utiliza cu încredere la proiecte de piatră de drenaj sau la sisteme septice.

· 63 – 90 mm

Se poate folosi cu încredere la proiecte de construcții mai mari sau la drumuri de acces temporare.

Adremat îți pune la dispoziție mai multe tipuri de piatră concasată pe care să o poți folosi cu încredere în orice proiect.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*