Care este cel mai bun aspirator robot cu mop

Aspiratoarele robot incep sa devina niste bunuri de care nu ne putem lipsi. Sunt ideale pentru intretinerea curateniei zilnice cu un efort minim din partea noastra si ne ajuta sa respiram un aer mai curat, lipsit de praf si par de la animalele de companie.

Desi majoritatea aspiratoarelor robot reusesc sa aspire murdaria fara prea mare efort, cand vine vorba de spalarea podelei, doar putine modele reusesc cu succes sa spele podeaua.

Care este cel mai bun aspirator robot cu spalare?

Cel mai bun aspirator robot cu functia de spalare a podelei este Roborock S7. Datorita faptului ca dispune de functia Sonic Mopping, prin care mopul se misca de pana la 3000 de ori pe minut, curatarea podelei se face la un cu totul alt nivel in comparatie cu alte aspiratoare robot cu functia mop.

Mai exista si alte variante de luat in calcul atunci cand cautam un aspirator robot cu functie de spalare, insa Roborock S7 este cel mai bun datorita sistemului unic de vibratie al mopului.

Roborock S7 este special si datorita faptului ca mopul are fel si fel de senzori, precum senzorul de detectare covoare. Atunci cand se urca pe covor, functia de spalare se opreste automat si doar aspira. Daca la alte modele de aspiratoare robot cu mop trebuia sa ne chinuim noi din aplicatie sa ii facem traseul sau dupa ce aspira ridicam covoarele pentru a mai face si o curatare cu mopul, ei bine, la Roborock S7 nu trebuie sa mai depunem nici un efort. Detecteaza singur covoarele si functia de spalare se opreste atunci cand este cazul.

Cat costa cel mai bun aspirator cu mop?

Acum, in toamna anului 2022, Roborock S7 se gaseste la aproximativ 2500 RON. Dar exista mai multe variante de S7. Exista de asemenea si S7 MaxV si S7 MaxV+, care vine si cu statie de golire, unde pretul creste semnificativ.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*