Tot ce trebuie sa stiti despre reumplerea cartuselor acasa

Imprimanta este foarte folositoare, nu doar acasa ci si la birou, motiv pentru care este recomandat sa fie mereu functionala. Indiferent daca este folosita pentru documente sau pentru printarea de articole din mediul online sau pentru fotografii, conteaza foarte mult ca in cartuse sa mai existe tus, altfel imprimanta nu va printa. Fie ca este vorba de reumplere cartuse Brasov sau alt oras, cu siguranta fiecare persoana va gasi un loc in care sa isi umple cartusele.

Specialistii recomanda reumplerea cartuselor intr-un mediu organizat si nu acasa, pentru ca o astfel de operatiune poate pune in pericol durata de viata a imprimantei.

Imprimantele au preturi mici, insa nu sunt la fel de ieftine si cartusele folosite de aceste imprimante. Intr-un top al lichidelor foarte scumpe la nivel global, tusul pentru imprimanta este pe locul 7 si acest aspect ar trebui sa ridice semnale de alarma. Pentru persoanele care aleg sa isi reumple acasa cartusele de la imprimanta, exista avantajul de a face economii, insa daca cumva imprimanta se strica, sau chiar cartusele, atunci proprietarul va trebui sa isi asume personal aceasta vina.

Imprimantele noi sunt mai ieftine decat cartusele noi, chiar si atunci cand este vorba despre imprimante multifunctionale. Aceasta este o strategie pe care o fac producatorii de imprimante care aleg sa isi vanda produsele la cele mai mici preturi si sa recupereze mult cheltuielile pentru vanzarea cartuselor.

Exista si producatori care au avut o alta strategie si au blocat cartusele compatibile care erau mult mai accesibile decat cele originale.

De altfel, specialistii din domeniu, au analizat si au tras concluzia ca, in ceea ce priveste zona economica a lucrurilor, este mult mai avantajos sa fie cumparata o imprimanta noua. Desigur, cei mai multi oameni nu inteleg varianta aceasta pentru ca este incomoda si pentru ca nu pot fi tot timpul cumparate produse noi, care sa fie instalate, fara sa fie luat in calcul impactul pe care un astfel de demers l-ar avea supra mediului inconjurator. De aceea se apeleaza la reincarcarea cartuselor cu tus, apeland doar la firme specializate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*