De ce tot mai multe persoane aleg sa reincarce cartusele vechi

Specialistii reumplere cartuse Brasov aduc in prim plan o serie de motive pentru care tot mai multe persoane aleg sa isi reumple cartusele de la imprimante, decat sa cumpere noi cartuse. S-a constatat ca este mult mai economic sa fie incarcat vechiul cartus decat sa fie inlocuit cu un cartus nou, insa care este de fapt economia. Se economiseste destul de mult.

Cumpararea unui set de doua cartuse originale, pentru color si negru, implica un cost mai mare de 100 de lei, in timp ce kitul de reincarcare pentru cartuse ar putea costa aproximativ 50 de lei atat pentru color cat si pentru alb negru. Acest kit, are in afara de cerneala care reincarca cartusele, si toate ustensilele necesare care sunt folosite in procesul acesta, cum ar fi suportul, seringa si un ghid mic care ajuta la cel mai bun rezultat.

Pentru a se evita reincarcarea cartuselor acasa, se poate apela la un service local de reincarcare cartuse care sa faca aceasta operatiune, intr-un timp optim, cu cele mai bune produse. Costurile pentru umplerea cartuselor este mic chiar si in momentul in care se apeleaza la aceasta solutie.

Este o diferenta notabila intre a cumpara cartuse noi si a apela la reumplerea cartuselor vechi. Sunt si cazuri in care se constata o diferenta mai mare, deoarece un cartus nou va costa chiar si de 3 ori mai mult comparativ cu un chit pentru reincarcare. Dupa ce a fost cumparat kitul, nu este necesar decat sa fie cumparat periodic tusul, care nu costa foarte mult. Preturile sunt in general orientative si se schimba mereu, depinzand in general de marca imprimantei, dar diferentele substantiale pot sa fie observate la absolut toate modelele.

Exista, de asemenea, mai multe tipuri de cerneala, cu calitati diferite. Cu cat cerneala este mai ieftina, cu atat si calitatea pentru imprimare este mai mica. Este important sa fie aleasa o cerneala de cea mai buna calitate pentru o printare corespunzatoare. Cu siguranta, investitia merita si se va vedea in calitatea documentelor imprimate, chiar daca pretul este diferit.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*