Sfaturi pentru cumpararea unei imprimante

Atunci cand sunt cumparate imprimantele este foarte important ca fiecare persoana sa se familiarizeze si cu denumirea de cartuse imprimanta. Sunt cateva sfaturi de care este bine sa se tina cand in momentul in care sunt cumparate cartusele si imprimantele.

Foarte multe persoane au deja acasa o imprimanta pe care nu o folosesc pentru ca pare greu sa fie folosite pentru tiparit. Consumabilele tin foarte putin in realitate, chiar daca in momentul achizitiei producatorii ofera certitudinea ca se vor putea tipari foarte multe pagini cu un singur cartus. Acestia calculeaza de fapt numarul de pagini care vor fi tiparite in conditii foarte avantajoase pentru ei.

De multe ori, se calculeaza capacitatea cartuselor in conditii de tiparire draft, ceea ce inseamna ca sunt tiparite documente la calitate foarte slaba. In aceasta situatie, o acoperire de 5% este mai mult decat suficienta si astfel un cartus va tine foarte mult cand sunt tiparite paginile aproape albe.

Realitatea sta complet diferit si sunt foarte multe persoane care o vor cunoaste dupa ce cumpara imprimante: cartusele  dureaza foarte putin si au costuri destul de mari, iar pretul seturilor complete de cartuse se apropie in mod sensibil de pretul pentru intreaga imprimare.

Prin urmare este foarte bine ca viitorul posesor de imprimanta sau de multifunctionala sa fie ales dupa o documentare temeinica. Noul instrument de printare cumparat trebuie sa fie compatibil cu utilizarea sistemelor CISS sau cu cartuse care se pot incarca. Exista mai multe magazine online care ofera ghiduri de compatibilitate si se paoate verifica usor daca un anumit cartus este compatibil cu un anumit model de imprimanta. Lucrurile sunt simple in final, si utilizatorii au singura sarcina, aceea de a se documenta.

O imprimanta aleasa corect, va fi folosita mereu si nu se va transforma intr-un suport pentru celelalte obiecte din casa. Este de asemenea foarte important sa se tina cont de costurile complete, nu doar de pretul mic al imprimantei, pentru ca de cele mai multe ori o imprimanta care are un pret mic are nevoie de cartuse costisitoare, ceea ce ar trebui sa se evite pentru a evita cheltuielile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*