Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea de raspundere civila malpraxis

Acest tip de asigurare se adreseaza persoanelor a carei meserie are in vedere practici cu un grad mare de pericol, de pe urma carora ar putea fi afectata integritatea, bunastarea, sanatatea sau chiar viata  altor persoane. Cu alte cuvinte, asigurarea de malpraxis pentru medici rezidenti, si nu numai, vizeaza raspunderea profesionala in raport cu prejudiciile pe care le-ar putea cauza.

TCV propune cele mai avantajoase polite care sa aiba un grad mare de acoperire financiara si sa intre complet sub sfera legalitatii.

Cine intra sub acoperirea asigurarii de malpraxis?

Acest document este obligatoriu pentru anumite categorii de practicieni care opereaza cu vieti umane. Principalul avantaj este ca ii scuteste de raspunderea financiara pe care ar presupune-o o decizie sau a actiune care sa puna in pericol un anumit pacient. Cu toate acestea, raspunderea morala si legala nu sunt vizate. Va acoperi doar daune financiare provocate, drept actiune compensatorie pentru cel prejudiciat.

In principiu se adreseaza medicilor, in special, alaturi de asistenti, farmacisti, chimisti, psihologi, psihiatrii, fizicieni si lista poate continua cu toate acele profesii de maxima importanta pentru sanatatea generala. 

Intra in posesia asigurarii de malpraxis online

La TCV ai sansa sa poti alege dintre cele mai avantajoase oferte ale brokerilor din toata tara. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a beneficia de acoperirea unei polite de o asemenea amploare este sa iti creezi cont pe tcv.com.ro, dupa care vei fi ghidat catre urmatoarele etape. Alegi tipul de contract pe care vrei sa il semnezi, completezi formularul aferent cu toate datele personale solicitate si trimiti solicitarea. Specialistii TCV vor analiza toate informatiile primite si in raport cu aceste vor alege sa iti recomande, cat mai repede posibil, cele mai avantajoase oferte disponibile. Dintre aceste tu vei alege in functie de preferintele proprii, urmand sa ne comunici decizia, faci plata online, iar noi iti vom trimite contractul pe email. Asigurarea devine valida incepand cu urmatoarea zi. In plus, avand toate aceste date salvate, atunci cand expira, o vei putea reinnoi cu un singur click.

Afla ce costuri presupune asigurarea de malpraxis pentru medici rezidenta cu ajutorul calculatorului online

In ceea ce priveste asigurarile de malpraxis pretul poate fi aflat prin intermediul unor parametri specifici. Metoda este foarte simpla si este explicata in detaliu pe pagina TCV special destinata malpraxisului si asigurarilor aferente. De asemenea, daca iti doresti o estimare cat mai fidela in raport cu situatia data, poti utiliza calculatorul disponibil pe site, care functioneaza pe baza datelor comunicate anterior in formular. In acest mod, inainte de a demara orice intentie de a semna contractul, vei avea o imagine clara cu privire la costurile pe care le presupune si vei putea lua o decizie in deplina cunostinta de cauza.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*