O firma de curatenie din sectorul 6 dezvaluie cele mai murdare zone din casa ta!

firma curatenie sector 6
firma curatenie sector 6

In conditiile de temperatura si umiditate adecvate, bacteriile se inmultesc la fiecare 20 de minute. Acestea sunt prezente si in casa, iar unele precum mucegaiul, Staphylococcus aureus, Salmonella, E. coli sau SARS-CoV sunt daunatoare.

Cand vine vorba despre expunerea la virusuri si bacterii, diferitele zone din locuinta ta prezinta diverse niveluri de risc. Din fericire, o firma de curatenie din sectorul 6 precum Cleanas.ro stie care sunt cele mai murdare zone dintr-o casa si cum trebuie curatate corespunzator si ne dezvaluie aceste informatii.

Iata care sunt cele mai murdare si mai expuse zone dintr-o casa si cum le poti curata!

Bucataria

Firma curatenie sector 6 ne dezvaluie din experienta sa ca zona in care sunt pregatite si depozitate alimentele poate fi cea mai contaminata din intreaga casa. Cele mai multe bacterii si germeni sunt in buretii si carpele de vase, acestea putand fi contaminate in procent de pana la 75%.

Alte zone care necesita curatare si igienizare atenta sunt blaturile, placile de taiere, cafetierele, frigiderul, chiuveta din bucatarie si toate zonele care intra in contact cu alimentele atunci cand se gateste sau se spala legumele si vasele.

Se recomanda folosirea servetelelor dezinfectante cu alcool pentru a sterge robinetii, frigiderul si blaturile, inlocuirea sau igienizarea buretilor de bucatarie in cuptorul cu microunde timp de un minut si schimbarea frecventa a prosoapelor de bucatarie.

Intrerupatoarele, clantele, manerele si butoanele

Chiar daca au suprafata mica, butoanele, manerele, intrerupatoarele si clantele usilor sunt alte locuri din casa unde pot prospera bacteriile si virusurile. Firma de curatenie din sectorul 6 ne atrage atentia ca printre cele mai murdare suprafete din aceasta categorie sunt clanta de la baie, intrerupatoarele de la baie, manerul frigiderului, butoanele de la aragaz si manerul cuptorului cu microunde.

Toate acestea ar trebui curatate si igienizate cel putin o data pe saptamana cu servetele dezinfectante. Ideal ar fi sa se utilizeze cate un servetel curat pentru fiecare suprafata.

firma curatenie sector 6

Baia

Din cauza umiditatii, baia este locatia ideala pentru dezvoltarea germenilor. Zonele din baie carora ar trebui sa le fie acordata o atentie sporita sunt cada, scurgerile, robinetele, suprafata din jurul vasului de WC.

Periutele de dinti ar trebui schimbate o data la trei luni, iar prosoapele din baie cel putin o data pe saptamana. De asemenea, firma de curatenie din sectorul 6 recomanda stergerea zilnica a suprafetelor si a manerelor din baie sau curatenia temeinica o data pe saptamana. Pentru zonele mici precum cele din jurul robinetilor, se poate utiliza o periuta de dinti veche.

Anumite zone din camera de zi si din birou

Telecomenzile, tastaturile calculatoarelor, controlerele de jocuri, telefoanele si tabletele sunt deseori folosite de mai multe persoane din casa. Specialistii de la firma curatenie sector 6 Cleanas.ro ne dezvaluie ca aceste suprafete sunt perfecte pentru dezvoltarea bacteriilor, a mucegaiului si a germenilor. De aceea, trebuie igienizate si curatate cel putin o data pe saptamana cu servetele dezinfectante sau cu apa calda cu sapun.

Tine cont de informatiile de mai sus si adopta practici de curatenie si igienizare eficiente. Acestea te vor ajuta sa iti pastrezi sanatatea si, totodata, sa ai o casa curata si placuta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*