Construieşte cu CERBOCON şi casa din visul tău va deveni realitate!

Un avantaj esenţial al caselor noi este că puteţi alege caracteristicile şi finisajele înainte ca locuinţa dvs. să fie construită, cum ar fi culorile, formele şi materialele preferate în multe zone importante.

Pe ce tipuri de alegeri se concentrează cel mai mult cumpărătorii de case noi? Un sondaj din 2013 al Asociaţiei Naţionale a Constructorilor de Case 2013 despre „Ce îşi doresc cu adevărat cumpărătorii de case” a dezvăluit primele două domenii importante pentru majoritatea cumpărătorilor de case de astăzi: eficienţa energetică şi spaţiul. Potrivit sondajului, 94% dintre cumpărători doresc case care să fie eficiente din puct de vedere energetic – în primul rând pentru economii la facturile de utilităţi, deşi beneficiul pentru mediu a fost, de asemenea, important.

În timp ce un cumpărător al unei case existente poate înlocui aparatele cu modele mai eficiente din punct de vedere energetic, obţinerea unui rating certificat Energy Star pentru o casă de revânzare în ansamblu este dificilă şi costisitoare. În schimb, casele noi sunt proiectate şi construite încă de la început pentru a economisi energie, cu ferestre şi sisteme de încălzire şi aer condiționat eficiente din punct de vedere energetic, mai multă izolaţie şi acoperişuri şi pereţi mai bine proiectate şi construite.

Casele noi oferă în mod obişnuit sisteme de filtrare a aerului mai bune care măresc calitatea aerului din interior şi mulţi constructori, precum CERBOCON, folosesc materiale de construcţie cu COV (compuşi organici volatili) scăzute care emit mai puţini vapori care pot fi dăunători mediului, oamenilor şi animalelor de companie. Acestea sunt consideraţii deosebit de importante pentru persoanele cu alergii sau astm. Îmbunătăţirile tehnologice fac diferenţa atât în ​​ceea ce priveşte eficienţa energetică, cât şi calitatea aerului, iar cumpărătorii de case nou construite beneficiază şi de simplul fapt că locuiesc într-o casă care nu a fost niciodată ocupată. Înăuntru nu au fost câini sau pisici, nimeni nu a aprins focul în şemineu şi nimeni nu a fumat în interior.

Aşadar, având în vedere toate aceste aspecte, nu-i aşa că este mai rentabil şi mai satisfăcător să vă construiţi casa după bunul plac şi să urmăriţi întregul proces de transformare a unui vis în realitate? Cerbocon vă poate ajuta să transformaţi acest vis în realitate. Alegând Cerbocon veţi avea parte de tot ce aveţi nevoie pentru ca locuinţa dumneavoastră să fie gata de mobilare şi a vă muta în ea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*