Tot ce nu stiai despre implantul dentar Fast and Fixed

Fast and Fixed

Atunci cand dantura este distrusa, indiferent daca este vorba doar despre dintii de pe o arcada ori de toti dintii, stima de sine scade considerabil, iar stilul de viata se schimba dramatic. Daca te confrunti cu o astfel de situatie, poti avea din noua o viata normala apeland la un implant dentar.

Desi ai posibilitatea de a apela la un implant traditional, acesta prezinta anumite dezavantaje, precum parcurgerea mai multor etape dificile sau timpul indelungat pe care trebuie sa il astepti pana la fixarea sa. In schimb, te poti bucura de implanturi dentare rapide si eficiente apeland la sistemul Sky Fast and Fixed. Cu ajutorul acestei solutii, vei avea dinti ficsi in mai putin de 24 de ore!

Care este scopul unui implant dentar Fast and Fixed?

Creat din dorinta de a-i ajuta pe pacientii care sufera de pierderea dintilor sa isi recupereze cat mai rapid zambetul si increderea de sine, dar si sa le creasca nivelul de calitate al vietii, acest sistem reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care au nevoie de un implant dentar.

Dincolo de faptul ca vei reusi sa reduci semnificativ timpul petrecut la cabinetul stomatologic, vei economisi bani, iar sanatatea ta va avea de castigat. Din acest punct de vedere, solutia inovatoare se deosebeste de implanturile traditionale, care presupun inserarea a 20 de implanturi  in etape distincte, ceea ce implica o durata lunga de tratament, mai multe interventii chirurgicale si un grad crescut de disconfort.

Fiind o tehnologie noua, implanturile dentare Fast and Fixed nu pot fi efectuate in cadrul oricarui cabinet stomatologic. Pentru a te bucura de acesta, este recomandat sa te indrepti spre o clinica specializata in domeniu, cum este www.dentalexcellence.ro, unde vei lucra alaturi de profesionisti si vei avea parte de rezultatele dorite.

De altfel, acest tip de tratament este preferat si de persoanele care nu locuiesc in tara si care vin in Romania special pentru a beneficia de aceasta tehnologie inovativa si eficienta. Odata inserat implantul, acestea nu trebuie sa se intoarca in mod repetat la cabinet pentru interventii ulterioare si se pot bucura in continuare de viata.

Cum functioneaza?

Dedicat persoanelor care si-au pierdut dintii, celor purtatoare de proteza sau celor care sufera de boala parodontala, sistemul Sky Fast and Fixed a fost dezvoltat de Bredent, o companie germana care este lider mondial in domeniu si care beneficiaza de o experienta de peste 40 de ani.

Iata cum functioneaza! Pentru inceput, pacientului i se vor insera 4 implanturi jos si 6 sus. In continuare, acesta va primi o dantura fixa provizorie, care se simte natural si care permite vorbirea, mestecarea si desfasurarea altor activitati cu usurinta. Toate aceste proceduri au loc sub anestezie, motiv pentru care pacientul nu va simti nici cel mai mic disconfort.

Urmatoarea vizita are loc peste 6 luni, timp in care implanturile se integreaza in osul maxilarului, avand loc procesele de osteointegrare si de vindecare. Dupa aceasta perioada, pacientul primeste dantura fixa finala, multumita careia isi recapata definitiv zambetul, increderea de sine, iar viata sa revine la normal.

Astfel, solutia Sky Fast and Fixed este ideala din mai multe puncte de vedere. Eficienta sa este completata de numarul redus de vizite la clinica stomatologica, interventiile rapide si nedureroase, precum si de costul redus al procedurii!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*