Top 3 modele de biciclete Cube pentru primavara anului 2019

Se pare ca primavara si-a intrat in drepturi, iar vremea frumoasa incepe sa scoata la aer din ce in ce mai multa lume cu bicicleta Cube. Bicicleta Cube a fost creata de producatorul german cu acelasi nume, acesta fiind unul dintre cei mai cunoscuti producatori de biciclete din Europa. Acesta a reusit sa transforme procesul de fabricare si testare a bicicletelor intr-o adevarata arta. Anul trecut, bicicleta Cube s-a bucurat de un nou design si de o noua tehnologie, fapt pentru care fanii biciclisti au ramas placut impresionati. Dintre ele, 3 modele de biciclete s-au remarcat, acestea fiind dezvaluite in randurile urmatoare.

  • BICICLETA CUBE REACTION HYBRID RACE 500 27.5” Grey Lime 2019

            Aceasta este o bicicleta ce va ajuta sa va bucurati de distractie maxima pe orice traseu. Este o bicicleta de ultima generatie, ce combina usurinta de utilizare cu performanta. Are o transmisie Shimano XT de 11 trepte, si un set de frane cu discuri hidraulice cu doua pistoane XT ce asigura o putere excelenta de oprire la toate conditiile meteorologice.

MATERIAL CADRU Aluminiu
MARIME ROATA 27.5″
TIP FRANA Disc -hidraulic
TRANSMISIE 1×11 viteze
SEX Unisex
CULOARE Grey Lime
PRET 13.399,00 Lei
  • BICICLETA CUBE AERIUM C:68 SL LOW Carbon White 2019

Aceasta bicicleta a fost dezvoltata pentru atleti. Cu o singura privire, se poate observa ca nu este o bicicleta obsinuita. Cu treptele de viteza Ultegra si cu setul de roti Mavic, aceasta bicicleta simbolizeaza perfect performanta finala, datorita caracteristicilor rafinate si a designului unic.

MATERIAL CADRU Carbon
MARIME ROATA 28″
TIP FRANA Pe janta-hidraulic
TRANSMISIE 2×11 viteze
SEX Unisex
CULOARE Carbon White
PRET 26.299,00 Lei
  1. BICICLETA CUBE AGREE HYBRID C:62 SLT DISC Black Edition 2019

            Incontestabil de eleganta si sofisticata, aceasta bicicleta ofera o transmisie fara trepte de viteza si face ca alpinismul sa fie fara efort. Cu furca de carbon CUBE CSL Evo Aero C:62 Technology, 1 1/8″ / 1 1/4″ Tapered, Flat Mount, 12x100mm, cu ghidonul Newmen Advanced Wing Bar Carbon, cu franele Shimano Dura Ace BR-R9170, Hydr. Disc Brake, Flat Mount (160/160) si cu un angrenaj FSA CK-8685 Carbon, 50x34T, aceasta bicicleta este ideala pentru drumuri lungi si anevoioase.

MATERIAL CADRU Carbon
MARIME ROATA 28″
TIP FRANA Disc-hidraulic
TRANSMISIE 2×11 viteze
SEX Unisex
CULOARE Black
PRET 37.999,00 Lei

            Toate aceste modele, precum si multe altele, se gasesc pe magazinul online BikeXcs.ro sau in showroom-urile BikeXcs din Bucuresti (showroom-ul Baba Novac si showroom-ul Nicolae G. Caramfil). BikeXcs ofera consultanta specializata gratuita pentru achizitionarea unei biciclete cube 2019. Detine experienta vasta si ia cele mai bune decizii privind bicicleta ideala in functie de nevoile clientului. Probabil cei mai experimentati si sigur cei mai pasionati mecanici asteapta pasionatii de biciclete in showroom-urile BikeXcs pentru consiliere si indrumare in alegerea bicicletei potrivite.

3 comentarii

  1. Ce dumnezeu face bicicleta asta la asa pret? EU inteleg ca sunt bune, de top si alea dar totusi… sa imi explice si mie cineva chiar va rog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*