Top 10 beneficii ale samponului pentru cai

Daca sunteti iubitor de cai, puteti admira frumusetea lor naturala, care include si…parul lor. De fapt, proprietarii de cai petrec foarte mult timp ingrijind parul cailor lor, ceea ce necesita un sampon specializat.

Samponul si balsamurile pentru cai au devenit atat de populare incat sunt folosite chiar si pe parul uman. Spre exemplu, Mane ‘n Tail este un brand certificat de sampon pentru cai. Un sampon care, desi dedicat „liniei ecvestre”, le-a dat si oamenilor acel par pe care si-l doreau de multa vreme. Adica acel par mai bun, mai moale, mai prietenos. In ceea ce priveste parul, fiintele umane si caii au un factor de pH similar. Prin urmare, pot utiliza acelasi sampon cu rezultate uimitoare. Singura diferenta majora intre sampoanele facute pentru oameni si cai este concentratia.

Sampoanele care sunt facute pentru cai sunt mai concentrate. Si asta inseamna ca nu trebuie sa folositi mare parte din acesta pentru a obtine parul curat si elegant. Acest sampon are o mica…poveste. Proprietarii de cai din Africa de Sud observasera la un moment dat schimbari dramatice in starea parului cailor lor. Atunci au decis sa foloseasca un sampon dedicat acestor animale. Si acesta a devenit rapid un secret de frumusete. Tendinta devine populara la nivel mondial pe masura ce tot mai multe persoane au inceput sa o foloseasca. Desi a fost o descoperire accidentala, a deschis multe posibilitati. Pentru ca astfel de sampoane sa fie fabricate si utilizate.

Calitatile samponului pentru cai au atras atentia oamenilor

Nu e nimic rau daca daca parul dvs. ar beneficia de ingrijirea samponului…ecvestru. Dar un pic de rabdare inainte de a va cumpara propriul sampon pentru cai. Rabdarea va este necesara pentru a lua in considerare si posibilele efecte secundare. Cand vine vorba de a alege samponul potrivit pentru parul tau, totul se refera la ingredientele active ale produsului. Toate sampoanele contin intre 80 si 90 la suta apa. Ingredientele active constituind restul. Samponul pentru cai contine ingrediente benefice, care au devenit cunoscute in ultima vreme.

1. Samponul pentru cai contine cheratina

Cheratina este o proteina care se gaseste in mod natural in radacina parului. Da, dar care se poate descompune de-a lungul timpului, de la varsta. In combinatie cu uleiuri de avocado si floarea soarelui, cheratina netezeste Aparul. Si retine umiditatea in cuticule. O alta problema a sanatatii parului este caderea parului. Multi oameni se confrunta cu aceasta problema. Iar multi dintre ei au incercat diverse tipuri de medicamente si modalitati de a combate caderea parului. Cu toate acestea, pentru a evita caderea parului, putem folosi de fapt doar samponul pentru cai. Unul dintre beneficiile samponului este de a ajuta la prevenirea caderii parului. Prin intermediul cheratinei pe care o contine.

2. Samponul pentru cai poate ajuta la cresterea parului uman

Retineti ca rezultatele nu sunt garantate si ca acestea sunt asociate doar cu Mane ‘n Tail si nu cu orice alta marca de sampon pentru cai. Daca cuticula dvs. de par este deficitara de aminoacizi, atunci puteti vedea foarte bine cresterea parului din cheratina gasita in Mane ‘n Tail.

Samponul pentru cai ajuta la regenerarea parului uman

3. Face parul mai stralucitor

Utilizat impreuna cu uleiuri pe baza de plante (utilizate si ele in anumite formule), samponul pentru cai poate face minuni. De asemenea, impreuna cu Auleiul de masline, ar putea foarte bine sa-ti faca parul si mai stralucitor. Curatarea parului cu sampoane de acest gen poate duce, de asemenea, la un par mai curat.

4. Reda grosimea pierduta a firului de par

In mod realist, nu exista sampon care sa faca firul de par mai gros. Cu toate acestea, unele sampoane, cum ar fi linia Mane ‘n Tail, ar putea da aspectul firului de par mai gros. Datorita efectelor sale de curatare si netezire. Parul este, de asemenea, partea corpului nostru care are nevoie de nutrienti speciali. Pentru a creste sanatos si puternic. Daca dorim putem sa incercam o alta alternativa a samponului nostru obisnuit. Pentru a ne hrani parul, putem incerca samponul pentru cai. Si sa-l folosim zilnic pentru a oferi parului nutrientii necesari. Mineralele care sunt in sampon sunt excelente pentru a ajuta la hranirea parului nostru.

Samponul pentru cai poate reda vitalitatea pierduta a firului de par uman

5. Face culoarea parului mai stralucitoare

Formula traditionala Mane ‘n Tail nu este potrivita pentru parul tratat cu vopsea. Cu toate ace…
Citeste in continuare aici