De ce să alegi bijuterii personalizate?

bijuterii personalizate

Bijuteriile au un rol important în viața noastră. Ne caracterizează și ne ajută să scoate în față personalitatea datorită varietății lor.

Fiecare bijuterie are un simbol specific și reprezintă fie curaj, noroc, iubire, protecție sau altă semnificație. Bijuteriile erau folosite de către strămoșii noștri pentru a se diferenția și a-și scoate în evidență personalitatea.

Fiecare bijuterie era făcută de ei astfel încât să fie compatibilă cu personalitate lor și să se asigure că era unicată.

Deseori liderii triburilor erau cei care își confecționau bijuterii impunătoare fie prin aspect sau prin raritatea materialelor folosite.

Însă astăzi lucrurile stau diferit. Bijuteriile nu mai sunt atât de valorificate ca în trecut, iar cu trecerea timpului oamenii au încetat să le mai ofere însemnătate și s-au axat doar pe frumusețea acestora.

De aceea acum majoritatea bijuteriilor sunt confecționate în fabrici mari pe baza unui model standard în cantități cât mai mari.

Oamenii caută o bijuterie care doar să arate frumos și rar iau în considerare și semnificația pe care o bijuterie o are.

Ai propria personalitate?

Cu atât de multe lucruri de uz zilnic produse în masă precum haine, parfum și încălțăminte persoanele nu se pot diferenția prin aceste elemente. Oricât ai căuta pe piață nu vei găsii lucuri autentice și originale care să te reprezinte doar pe tine.

De aceea bijuteriile personalizate ar trebuii să fie pe lista ta. Te diferențiază de mulțime și îți scot în evidență caracteristicile.

Fie că este vorba de un colier, brățară, broșă sau inel, o bijuterie personalizată va fi oricând superioară uneia produsă în masă pentru simplul fapt că are o personalitate a ei și o semnificație.

Nu se demodează

Bijuteriile personalizate nu se demodează niciodată. Marea majoritate a oamenilor care optează pentru o bijuterie personalizată o fac pentru că vor să transmită o parte din personalitatea lor.

Iar aceste persoane sunt văzute ca și cum ar avea ceva unic deci îi face să se simtă unic față de ceilalți.

Probabil o bijuterie personalizată este ca vinul, cu cât este mai vechi cu atât este mai bun. Dacă deții o bijuterie personalizată pentru o perioadă lungă de timp aceasta devine o parte din tine.

Va transmite o parte din tine și va îmbătrânii alături de tine.

Pot fi dăruite

Pe cât de plăcut este să te răsfeți pe tine, probabil un sentiment și mai plăcut este să îi oferi unei persoane dragi un cadou de neuitat.

Spre deosebire de bijuteriile normale, una personalizată va însemna mult mai multe pentru acea persoană. Îi va transmite că ți la ea și că mergi acel kilometru în plus pentru a-i oferii un cadou cu adevărat deosebit.

Reprezintă amintiri

Bijuteriile nu sunt doar niște obiecte pe care le purtăm. 

De obicei ele sunt primite cadu, dăruite sau luate pentru o ocazie specială. Asta înseamnă că de fiecare dată când vei privii acea bijuterie îți vei aminti de momentele plăcute.

Evenimente și locuri

Fie că este vorba de o onomastică importantă, un botez, o nuntă, ziua îndrăgostiților, 1-8 martie este o ocazie pentru a transmite un mesaj de suflet. Un cadou personalizat este cu siguranță un cadou memorabil, personalizarea transformă orice obiect într-un unicat.

Fie că dăruiești sau primești, atât tu cât și cealaltă persoană își va aduce aminte de acest moment.

Acestea sunt câteva motive pentru care bijuteriile personalizate sunt eterne și vor fi în continuare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*