Toate motivele pentru a cumpara o saltea noua

Traind intr-o lume super tehnologica, pare ca dorinta de a dormi a pierit in favoarea statului pe telefon pana la ore tarzii. De aceea ma decis sa iau o decizie radicala care imi va schimba viata. Am decis ca voi renunta la telefonul smart si imi voi cumpara o saltea de calitate. Am preferat sa folosesc un telefon mic si simplu cu butoane care sa nu ma mai distraga constant. Deja cele 9 ore petrecute la locul de munca sunt obositoare, iar pe langa asta, obisnuiam sa ma obosesc si mai rau acasa cu telefonul. Acest lucru nu imi facea foarte bine. Magazinul saltele-online.ro a fost locul de unde mi-am cumparat modelul de saltea Fitness.

Saltelele ortopedice Fitness fac parte din familia saltelelor Lineanatura, cu continut de fibra de cocos si destinate persoanelor ce doresc un somn pe un suport ferm si totusi confortabil si sanatos.

Structura saltelelor realizata din straturi asezate succesiv (3 straturi de ortocell si 2 straturi de placa din fibra de cocos compactata si imuiata in lapte de latex) permite o aerisire rapida a saltelei (straturile de fibra de cocos actioneaza ca niste ferestre permitand aerului sa poata ventila straturile de ortocell pe ambele fete).

Ortocellul este un material realizat pe celula deschisa si permite trecerea aerului prin interiorul materialului, asigurand un control foarte bun al umiditatii, iar placa de fibra de cocos permite o distributie buna a greutatii corpului creand un confort si in acelasi timp un suport ferm pentru un somn sanatos. Asigura o sustinere perfecta a coloanei si este recomandat atat copiilor mai mari, tinerilor, cat si persoanelor mature si in varsta, slabe sau cu masa corporala mare.

De cand am cumparat aceasta saltea nu am mai avut probleme cu somnul, deoarece este atat de confortabila, incat doar privind-o ma simt invitat la somn. Recomand magazinul cu saltele online pentru cei care vor sa cunoasca adevarata odihna!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *