Tenerife, pentru un sejur cu tot ceea ce ți-ai putea dori

Vei râde, vei savura fiecare moment, vei înota și vei rătăci pe minunata insulă. Tenerife este locul în care nu este necesar să cauți tot felul de experiențe pentru că le oferă, din prima pe toate. Tu va trebui doar să alegi și să te bucuri din plin de ceea ce are de oferit. Este o insulă care are tot și oferă tot, astfel încât tu să te întorci acasă cu amintiri memorabile.

Tenerife oferă peisaje și gastronomie de excepție

O vizită la cel mai înalt vârf din Spania, Muntele Teide, îți va oferi o priveliște mai mult decât impresionantă, greu de imaginat. Telecabina te va conduce într-o incredibilă cursa de 8 minute până în vanf unde te poți plimba pe lângă lava vulcanică până ajungi la peste 370mm de metri. Iar frumusețea locului îți va tăia răsuflarea. 

Tenerife reușește să impresioneze și la capitolul gastronomie cu o aromă simplă și în același timp cosmopolită. Mâncarea te va plima prin toate influențele de la “Guanche” la America Latină și la continentul vecin, Africa. De la „papas con mojo picón” (cartofi cu sos mojo picant) la „puchero canario” (tocană de carne și legume) și „dulce frangollo” (un desert tradițional). Mâncarea, alături de vinul excepțional, conțin însăși esență acestei spectaculoase insule.

Este imposibil să ratezi incredibilele plaje din Tenerife

Vremea de-a dreptul minunată pe tot parcursul anului înseamnă, automat, o vizită ce nu ar trebui ratată la unele dintre cele mai frumoase plaje ale insulei. Sunt plaje pentru toate preferințele, dar recomandarea principala este Los Gigantes, o plajă cu nisip vulcanic cu o vedere excepțională asupra stâncilor care ajung la peste 600 de metri.

Există un loc pentru oricine pe această insulă care oferă atât de multe opțiuni încât riști să simți că vacanța ta a fost mult prea scurtă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*