Te-ai mutat recent la casă? Atunci ai nevoie de această asigurare!

gothaer.ro

Fiecare om își dorește să știe că are un cămin în care este mereu în siguranță alături de familia sa. Ei bine, siguranța ta și a familiei tale depinde și de cât de atent ești odată ce ai devenit proprietarul unei case. O casă are un număr mai mare de nevoi și, implicit, trebuie să fii mult mai atent la fiecare dintre acestea. Cum îți păstrezi căminul în siguranță? Răspunsul este simplu și la îndemână: cu asigurarea facultativă CASA MEA.

Ce este asigurarea CASA MEA și de ce ai nevoie de ea?

Ai nevoie de această asigurare deoarece contribuie semnificativ la siguranța ta și a familiei tale. Niciodată nu știi ce urmează să se întâmple. Un cutremur, o furtună, un accident neprevazut, toate acestea pot avea efecte devastatoare asupra locuinței tale.

Prin urmare, vrei ca locuința ta să fie în siguranță.

Acest lucru se realizează ușor. Ai nevoie doar de pachetul SuperCASA și vei fi pe deplin asigurat. Cum? Ei bine, e mai simplu și mai rapid decât ai zice…casă! La Gothaer găsești toate asigurările de care ai nevoie, începând de la casa ta ori alte clădiri și imobile, până la asigurarea CASCO sau asigurări de afaceri. Ba, mai mult decât atât, îți poți face asigurarea complet online, în doar câteva minute, de pe site-ul www.gothaer.ro. Mai ușor decât atât nici că se poate!

Ce avantaje îți oferă asigurarea CASA MEA?

●      Datorită faptului că pachetul SuperCASA are inclusă o clauză specială care cuprinde ,,toate riscurile nenumite” care pot apărea oricând în viața ta și prin care îți vor fi despăgubite, în limita sumei stabilite, orice daune care pot să afecteze bunurile din locuința ta.

●      Totodată, primești și acoperiri gratuite, precum Răspunderea Civilă a familiei pe teritoriul României.

●      Asta nu e tot! Mai primești și asistență tehnică de urgență la domiciliu în cazul unor avarii la instalațiile electrice, sanitare ori alte avarii care blochează accesul în locuință. Gratuit, adica inclus în polița!

●      Pe deasupra, mai beneficiezi și o reducere la plata primei de asigurare și posibilitatea de a o plăti în rate sau integral.

Toate aceste beneficii există pentru a te ajuta să înțelegi că cel mai mult din toată lumea contează ca tu și membrii familiei tale să fiți în siguranță, sănătoși și fericiți. Asigurarea îți oferă siguranța de care ai nevoie ca să trăiești liniștit în confortul propriei locuințe. Alege siguranța!

Sursa foto: Shutterstock.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*