Suportul auto pentru telefon, un accesoriu extrem de util

Etuo

Suportul pentru telefon auto este un accesoriu extrem de util pentru vehiculul dumneavoastră. Dacă sunteți una dintre multele persoane care petrec mult timp în mașină, atunci știți cât de important este să aveți un suport de telefon care să vă fie util.

Puteți găsi acest accesoriu într-o gamă largă de stiluri și materiale diferite, astfel încât, indiferent de tipul de accesorii pe care îl preferați, există unul care se va potrivi nevoilor dumneavoastră.

Suporturile de telefon pentru mașină sunt, de asemenea, excelente pentru că vă permit să vă țineți telefonul la distanță în timp ce conduceți și să îl puteți folosi în continuare atunci când este necesar. Astfel, dacă trebuie să dai un telefon sau să răspunzi la un mesaj text important în timpul deplasării, atunci nu vei avea nicio problemă în a găsi un loc sigur unde să faci acest lucru fără a fi nevoit să îți iei ochii de la drum.

Dacă aveți un dispozitiv cu o carcasă pe el, atunci suportul de telefon pentru mașină va funcționa și mai bine pentru dvs. deoarece va putea să prindă atât carcasa, cât și telefonul în sine. Acest lucru înseamnă că, dacă aveți o carcasă de telefon care are spatele plat sau una cu textură, atunci acest lucru nu va conta deloc, deoarece suportul pentru telefon auto îl va prinde în continuare în siguranță.

De aceea, am alcătuit acest ghid pentru a te ajuta să îți dai seama ce caracteristici îți dorești la următorul suport.

Înainte de a cumpăra, haideți să începem cu câteva dintre elementele de bază:

-Ce tip de telefon aveți? Dacă este un iPhone, atunci vă recomandăm să folosiți un suport magnetic. Dacă nu, există o mulțime de opțiuni atât pentru telefoane Android, cât și pentru iPhone.

-Cât de des conduceți? Dacă sunteți un navetist care conduce în mod regulat mai mult de 20 de minute la un moment dat, atunci vă recomandăm să achiziționați un suport de bord pentru ca telefonul să nu alunece prea mult atunci când luați curbe sau la viteze de autostradă.

-Aveți animale de companie? Dacă da, atunci vă recomandăm să achiziționați un suport de aerisire – este mai puțin probabil ca acestea să vă lovească telefonul atunci când sar pe scaunul din față!

Un suport auto gravitațional care include funcționalitatea încărcătorului wireless va asigura o călătorie fără probleme

Cele mai bune suporturi pentru telefoane sunt cele care vă pot ține telefonul pe loc în timp ce conduceți și, de asemenea, îl pot încărca. Acest tip de suport poate fi dotat cu senzor infraroșu care va detecta particularitățile de design ale telefonului acționând apoi în mod automat brațele pentru fixare. Smartphone-ul va fi stabil pe toata durata utilizarii sale. Acesta se poate fixa atât pe parbriz cât și pe planșa de bord a mașinii. Este prevazut cu 10 nivele de protecție care presupun atât siguranța smartphone-ului cât și cea a suportului împotriva supraalimentarii, scurtcircuitării sau supraîncălzirii excesive.

Dacă nu sunteți conducător auto există suporturi de bicicletă pentru telefon

Dacă sunteți un biciclist pasionat, atunci este important să aveți un suport de bicicletă pentru telefon. Îl puteți folosi pentru a urmări distanța parcursă, precum și alte informații utile, cum ar fi numărul de calorii arse, altitudinea și viteza. Acest lucru vă permite să vă urmăriți progresele și să le îmbunătățiți.

Un suport pentru bicicletă vă va ajuta, de asemenea, să vă protejați telefonul de deteriorări atunci când pedalați pe teren accidentat. Dacă aveți un iPhone 7 plus sau orice alt smartphone de dimensiuni mari, atunci ar putea fi dificil de ținut într-o singură mână în timp ce pedalați. Un suport pentru telefon vă va asigura că dispozitivul este bine fixat, permițându-vă în același timp să vedeți clar toate funcțiile sale.

Unii cicliști preferă să folosească un suport pentru ghidon în locul unui suport pentru tijă atunci când își folosesc telefoanele în timp ce merg cu bicicleta. Acest tip de suport oferă o bază solidă pentru a plasa dispozitivul fără a vă face griji că acesta va cădea în timpul pedalării din cauza vibrațiilor cauzate de condițiile de drum (de exemplu, denivelări). Ghidonul oferă, de asemenea, un unghi de vizualizare mai bun decât suporturile de tijă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*