Îngrijirea tenului la schimbarea sezonului

Antica Studio
Face massage. Close-up of adult woman getting spa massage treatment at beauty spa salon. Spa skin and body care. Facial beauty treatment. Cosmetology.

Indiferent de anotimp, pielea ta este mereu în schimbare și are nevoie de îngrijire. Dacă ți-ai neglijat pielea în ultima vreme, este timpul să revii pe drumul cel bun.

Tratamentele cosmetice sunt recomandate odată cu schimbarea sezonului, deoarece vă pot ajuta să vă mențineți sănătatea pielii. Acestea pot ajuta la îndepărtarea murdăriei și a uleiului, precum și la prevenirea erupțiilor și a altor probleme înainte ca acestea să apară. De asemenea, tratamentele oferă o experiență relaxantă care vă poate ajuta să vă relaxați și să vă detensionați, ceea ce este deosebit de benefic în timpul lunilor reci, când avem tendința de a fi mai predispuși la stres.

Sunt tratamente cosmetice care permit pielii tale să respire mai ușor, astfel încât aceasta să nu se irite la fel de ușor din cauza schimbărilor de condiții meteorologice (cum ar fi zilele cu vânt). Dacă doriți să vă păstrați pielea frumoasă pe tot parcursul anului, atunci este important să vă programați tratamente faciale regulate, cel puțin o dată la trei luni! Un tratament facial va ajuta, de asemenea, la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii de pe față și gât, ceea ce face loc pentru ca celulele noi să crească dedesubt. Astfel, tenul tău rămâne proaspăt și tineresc.

Pe măsură ce vremea se răcește, corpul nostru produce mai mult ulei, iar glandele sudoripare încep să lucreze mai mult, ceea ce poate provoca înfundarea porilor și apariția acneei. Acest lucru vă poate face, de asemenea, mai predispus la uscăciune, roșeață, iritație și sensibilitate.

Spălatul feței cu produse de curățare aspre sau produse care conțin alcool sau substanțe chimice dure vă poate irita și mai mult pielea. Un tratament facial profesionist vă va ajuta să curățați murdăria și impuritățile, tratând în același timp orice problemă pe care o aveți cu un plan de tratament individualizat.

Pielea sănătoasă nu este doar o sarcină din interior, ci și îngrijirea exteriorului contează

Am auzit cu toții că ar trebui să ne concentrăm pe dietă și pe obiceiurile de exerciții fizice pentru a ne menține interiorul sănătos. Este important să vă amintim că ceea ce consumați și modul în care vă mișcați au un mare impact asupra sănătății dumneavoastră. Dar este de asemenea adevărat că și cum îngrijiți pielea poate face diferența.

O rutină zilnică regulată este o necesitate dacă vrei ca pielea ta să fie radiantă și strălucitoare.

Beneficiile un tratament cosmetic la sfârșit de vară

  • Tratamentele cosmetice duc la creșterea circulației sanguine la nivelul pielii permite reînnoirea celulelor pielii, deosebit de importantă pentru pielea matură.
  • Exfolierea profundă vă poate netezi pielea, îmbunătățind hidratarea și uniformizarea nuanței pielii.
  • Masajul facial poate ajuta la reducerea liniilor fine și a petelor de vârstă.
  • Concentratele mari de antioxidanți din produsele profesionale pentru piele pot încetini procesul de îmbătrânire, făcând pielea să se simtă mai sănătoasă, mai netedă și mai strălucitoare!
  • Masajul facial ajută la deplasarea acumulării de lichid în piele

Profită de timpul petrecut cu specialistul tău de la salon înfrumusețare pentru a obține răspunsuri la toate preocupările tale legate de piele.

Tratamentele cosmetice sunt adaptate tipului și nevoilor tale de piele, astfel încât să te asiguri că pielea ta este corect hrănită, hidratată și protejată de intemperii. Așadar, fie că sunteți în căutarea unei scuze pentru a vă răsfăța sau pur și simplu doriți un plus de afecțiune înainte de venirea vremii reci, rezervați un tratament cosmetic astăzi!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*