Rutina zilnică a tenului este mai importantă decât crezi! Iată 3 lucruri pe care trebuie să le faci neapărat

Cele mai multe dintre femei consideră necesară utilizarea numeroaselor produse pentru îngrijirea tenului, însă, de fapt, adevărul este altul. În majoritatea cazurilor, nu este nevoie decât de 3 pași simpli și ușor de parcurs pentru a avea o piele impecabilă!

Cine nu își dorește să aibă un ten strălucitor și sănătos fără să depună prea mult efort? Ei bine, desigur, contează și calitatea produselor și ingredientelor, însă important este și modul lor de acționare. Astfel, parcurge informațiile ce urmează și asigură-te că pașii aceștia se regăsesc și în rutina ta.

Iată 3 pași mai mult decât importanți pentru o rutină corectă de îngrijire a tenului!

Pasul 1 – Curățarea

Una dintre cele mai importante părți ale îngrijirii pielii este, desigur, curățarea acesteia. Pe tot parcursul zilei, celulele moarte, murdăria, sebumul și impuritățile se pot acumula pe suprafața sa și, dacă nu îți cureți corect tenul, acest lucru poate duce la pori înfundați – ceea ce poate produce erupții la nivelul feței. Alege un produs de curățare fără parfum și care să aibă ingredientele potrivite. Utilizează produsul ales atât dimineața, cât și seara, deoarece acestea sunt momentele în care tenul tău trebuie să fie curățat atent.

Pasul 2 – Exfolierea

Dacă tenul tău pare mai puțin luminos în ultimele zile, ai putea avea nevoie de o exfoliere. Acesta este procesul de îndepărtare a celulelor moarte de pe suprafața pielii. Alege un produs potrivit pentru tipul tenului tău și acordă o atenție sporită atunci când decizi care este exfoliantul de față adecvat. Ține cont să îl introduci în rutina de îngrijire a tenului de trei ori pe săptămână, după curățare.

Pasul 3 – Hidratarea

După curățare și exfoliere, cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tenul tău este să aplici o cremă hidratantă, în timp ce pielea ta este încă umedă. Pentru a-ți menține pielea sănătoasă, încearcă să utilizezi o formulă care are în componență acid hialuronic.

 Dacă îți dorești o cremă care să aibă efect și de anti-îmbătrânire, ia în considerare adăugarea tratamentelor antirid naturale în rutina de îngrijire a pielii. Aceste creme ușoare și de protecție ajută pielea să se simtă mai moale și mai netedă imediat, reducând în același timp aspectul liniilor fine și a ridurilor, atunci când este utilizată pe o perioadă îndelungată de timp. Utilizează crema dimineața și noaptea pentru cele mai bune rezultate în timp. Dacă nu ai un astfel de produs în rutina ta, comandă tratamente antirid naturale de la Prova și bucură-te de un ten mai fin, mai sănătos și mai hitradat.

Aceștia sunt cei trei pași de bază pe care orice rutină corectă ar trebui să îi conțină. Desigur, nu trebuie să uiți și de crema cu factor de protecție solară, extrem de importantă, indiferent de sezon! Rutina ta de îngrijire a tenului cum arată? Conține toți acești pași?

Sursă foto: Shutterstock.com.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*