TOP 3 motive pentru a alege un concediu de vară în stațiunile din județul în care locuiești în 2021

Este de așteptat ca anul 2021 să fie unul atipic din punctul de vedere al concediilor, având în vedere că situația pandemiei este încă destul de incertă. Așadar, pentru multe familii, programarea vacanței se va face în condiții speciale.

Dacă te afli în situația în care trebuie să îți programezi vacanța și nu vrei să te îndepărtezi prea mult de casă, poți lua în considerare stațiuni aproape de orașul sau comuna în care locuiești. De ce? Este foarte simplu: fiecare județ are locuri speciale rămase nedescoperite, datorită faptului ca mulți români au preferat excursiile în străinătate până nu demult.

Iată de ce ar trebui să iei în considerare stațiunile autohtone pentru o vacanță de vară relaxantă!

1.   Vei descoperi noi locuri de relaxare în care vei putea fugi și în weekend

Fiecare județ are locurile sale speciale. Dacă ești obișnuit cu locurile populare în care toți românii merg, dar dorești să le eviți, anul acesta poți face o excepție și să încerci stațiuni sau localități mai puțin vizitate, în care să te relaxezi și să te simți nemaipomenit.

Dacă faci parte din categoria celor cărora li se pare greu să obțină un certificat de vaccinare pentru o vacanță în afara României, pentru vara aceasta te poți orienta spre un loc mai aproape de casă, care ulterior poate deveni și un refugiu pentru weekend-urile în care vrei să te relaxezi sau ori de câte ori simți nevoia să ieși puțin.

2.    Costul mai mic al deplasării îți va permite o vacanță mai lungă

Vara este cel mai frumos anotimp pentru vacanță. Cu cât un concediu este mai lung, cu atât mai relaxat te vei simți, iar o stațiune din județul în care locuiești te va ajuta să economisești bani cu transportul, aceștia putând fi ,,investiți’’ în prelungirea duratei șederii.

Un alt motiv de a alege o vacanță aproape de casă în acest an este și faptul că nu vei ști exact cum vor decurge lucrurile din cauza pandemiei, astfel de planuri fiind mai ușor de anulat sau schimbat în cazul unei situații mai puțin fericite.

3.    Există foarte multe oferte pentru vacanțe pe plan local

Cu o situație destul de nesigură, cele mai viabile variante de concediu de vară sunt cele din țară. De aceea, există o mulțime de posibilități, mai aproape sau mai departe de casă. Poți arunca o privire pe mai multe oferte de vacanțe din România și să alegi una chiar în județul tău. Propunerile celor de la Karpaten.ro se pliază pe nevoile tuturor turiștilor, în așa fel încât sigur vei găsi ceva convenabil.

Vacanțele în apropierea casei pot fi ceva inedit atât pentru tine, cât și pentru familie, mai ales că această ocazie vă poate permite să descoperiți locuri noi în care puteți merge ori de câte ori doriți. De asemenea, aceasta este și o opțiune bună din punct de vedere financiar și al siguranței în aceste vremuri.

Sursă foto: Pixabay.com/ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*