Proiect nou in motorsport: NFT-uri si piloti de Rally

Daca esti fan Motorsport, si vrei sa sustii si tu motorsportul romanesc, atunci acest proiect îți este dedicat ție!  După un scurt tur al site-ului de prezentare al proiectului www.metarally.club am învățat despre proiect următoarele aspecte: faptul ca ofera transparenta strangerilor de fonduri, faptul ca doreste sa revitalizeze motorsportul romanesc dar mai ales faptul ca echipa doreste sa stranga o comunitate de fani Motorsport si este dispusa sa recompenseze eforturile comunitatii.

Despre Metarally.Club si tehnologia din spatele proiectului

MetaRally.Club – un proiect nou cu o echipa tânăra care este hotărâtă sa ajute piloții de Motorsport cât și comunitatea pe care o crează prin intermediului tehnologiei Blockchain. In asociere cu Vali Porcisteanu se va lansa prima colectie de NFT-uri care are ca rol principal strangerea de fonduri pentru o masina de Rally R5 pentru fostul campion national. Totodata comunitatea este recompesata cu o varietate de cursuri, bilete, echipamente si o masina de rally-ready to go; de asemenea, sansa de a trece de la fan motorsport la pilot in campionatul intern sau international este o oportunitate reala pentru orice membru al comunitatii Metarally.Club.
Unde poti afla mai multe detalii

Dacă consideri ca proiectul este și pentru tine, echipa MetaRally.Club te așteaptă pe site-ul lor sau pe canalul de Discord unde poti afla mai multe detalii despre cantitatea de NFT-uri pusa la dispozitia comunitatii, despre pretul unui NFT, dar mai ales despre data lansarii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*