Prezentarea serverului Bluehost

Drintre miile de servere de gazduire care exista pe piata, doar trei dintre ele au primit o recomandare oficiala de la organizatia WordPress. Printre ele se numara si Bluehost.

Ce face ca serverul Bluehost sa fie si mai interesant, este faptul ca nu este doar un server de gazduire doar pentru WordPress. Poate furniza de toate, de la un server care poate alimenta un simplu blog, pana aplicatii mai avansate de comert electronic pentru firme.

Bluehost mai pe scurt.

  • Este un server aprobat de catre WordPress.
  • Are o structura de preturi foarte simpla.
  • Supravegherea retelei 24 din 24 si 7 zile din 7.
  • Materiale si servicii disponibile la cele mai inalte standarde.
  • Un server care are o reputatie excelenta.
  • Face parte din grupul EIIG.

De ce este insa serverul Bluehost atat de special?

Bluehost are inainte de toate reputatia unui server foarte ieftin, la cele mai bune preturi, fiind si foarte performant in ciuda acestui lucru.

Interfata sa este foarte usor de utilizat, asta insemnand ca si cei incepatori cat si cei mai experimentati dintre voi se vor descurca de minune.

Optiunile suplimentare precum domeniile gratuite, creditele pentru marketing si e-mailurile nelimitate fac din acest furnizor de servicii de gazduire web cel mai bun candidat la titlul de cel mai bun server.

Caracterisitci tehnice

Reputatia si suportul tehnic la cele mai inalte standarde. Datorita enormei sale experiente din domeniul gazduirii web, Bluehost intelege importanta serviciilor oferite clientilor sai. Deci il poate contacta oricine, personal, de la formularul de suport si sa acceada la cele mai vaste resurse pentru utilizatori, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Fiind un lider mondial din domeniiul gazduirii web, Bluehost, si-a construit serviciile bazandu-se in mod esential pe tehnologii open-source de top. Este recomandat de catre unele proiecte open-source cele mai importante si cele mai reusite de pe planeta mai ales WordPress.org.

Domenii, mesagerie si salvare

Bluehost ofera o gestionare personalizata a domeniilor care ajuta cu transferul de domenii, cumparaturile, urmarirea si administrarea globala.

Conturile de mesagerie nelimitata sunt furnizate cu toate planurile de gazduire partajate, dari si cu suportul POP3 si IMAP si cu o protectie anti-spam.

Fiecare cont este salvat in fiecare zi, saptamanal si lunar ceea ce va permite sa iti restaurezi site-ul la o stare anterioara in caz de probleme. Este un lucru mult mai bun, mai de preferat, decat reluarea, dezvoltarea si conceperea continutului sau a site-ului de la zero.

Pe site-ul sau, Bluehost se angajeaza sa rezolve orice problema in maximum 15 minute. Parerile par sa fie toate pozitive in ceea ce priveste disponibilitatea sa, care este in jur de 99,99%, un lucru foarte bun pentru acest gen de servicii.

Bluehost este celebru si pentru tehnologia sa de segregare CPU, dar si pentru viteza sa globala, eficienta si functionalitatile sale. Ofera cele mai bune instrumente pentru a combate si preveni atacurile si riscurile cele mai curente. Ofera si o protectie Hotlink si filtre optionale pe care le puteti utiliza.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*