Piscine ieftine în Timișoara

Era vara, atmosfera era sufocanta. Am decis sa mergem cu familia la unul din strandurile Timisoarei. In tramvai atmosfera la fel, sufocanta -se pare ca nu eram singurii care ne-am gandit sa mergem la strand in acea zi. Peste tot in jurul meu aceiasi… aceiasi-toti mirosind a “parfum de jandarm”, si dupa circa 45 de minute am ajuns la statia finala-strandul. Aici o atmosfera  sufocanta: binecunoscutele si interminabilele cozi la intrare, bilete scumpite in fiecare an, inauntru om langa om, mancare din ce in ce mai slaba si proasta, prost gatita, apa “calda”, care de fapt era rece, iar de inotat nu se pune problema pentru ca bazinul era supra-aglomerat. 

Este extrem de stresant pentru oricine, sa stea sa astepte la o coada cel putin 30 de minute, in weekend, in plin  soare, dupa o saptamana stresanta de munca, ca dupa aceea sa nu gaseasca loc pe sezlong, sau pe iarba, si sa trebuiasca sa faca cale intoarsa de unde a plecat.

 Drumul pana la strand este din nou un motiv de stres, pentru ca de multe ori strandurile sunt la distante atat de mari incat nu ai rabdare sa ajungi la ele. Pe langa asta, trebuie sa cari dupa tine si o gramada de lucruri, mai ales daca ai si copii mici.

 In piscinele de la strand nu vei avea loc sa inoti, pentru ca sunt aproape in permanenta pline cu oameni, iar de multe ori sunt si periculoase pentru ca sunt foarte adanci, mult prea adanci pentru copii, si multi oameni fac sarituri nepermise de salvamari.  De multe ori salvamarii nu sunt prezenti, si acest lucru duce la intamplari si accidente nedorite. In Romania au avut loc multe decese datorate inecului, la piscine publice, atat adulti cat si copii, datorate adancimii apei si lipsei salvamarilor.

 Se poate intampla sa te duci pana la strand si sa gasesti bazinele goale, ceea ce este extrem de neplacut si de frustrant in acelasi timp.

Este cu mult mai bine si mai comod, sa stai la tine acasa, la piscina, sa sorbi un cocktail sau un suc si sa ai familia si prietenii alaturi. Confortul incepe sa devina tot mai important pentru fiecare dintre noi, iar piscina nu constituie o exceptie.

Ce bine ar fi fost daca as fi avut cu ani in urma inspiratia de a-mi instala in curtea din spatele casei o piscina. Normal ca nu am facut-o, gandindu-ma la pretul care ma speria. Dar am auzit de la un prieten bun ca acum aceste piscine nu mai sunt deloc atat de scumpe precum credeam. Ba chiar mai mult de atat, vin cu o serie de reduceri. Spre exemplu, pe  www.piscineieftine.ro, sunt piscine de origine nemteasca cu preturi romanesti.  Piscinele au transport si montaj gratuit, preturi imbatabile, pornind de la 2500 de Euro,  sunt metalice ovale si metalice rotunde, au o montare rapida si facila si o durabilitate mare, si se comercializeaza cu un kit complet.

Reducerile de preturi sunt extrem de mari, ajungand chiar pana la 4000 de euro, lucru pe care nu il gasesti nicaieri pe piata, iar preturile sunt extreme de accesibile. Produsul in schimb este extrem de calitativ, de origine germana, dar cu preturi romanesti. Cele mai mici de pe piata.

De ce sa mai astepti vacanta, cand poti sa te simti bine la tine acasa, sa te simti ca intr-o vacanta.  Vei fi cu mult mai relaxat la serviciu, vei avea mult mai des prieteni pe la tine, va fi o adevarata incantare sa poti sa organizezi petreceri la piscina.

Cand un om are propria piscina, e ca si cand are detine propria insula, inconjurat din toate partile de ape dulci, senine si calde”M.A.S.H  4077”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*