De ce avem nevoie de argint coloidal?

Traim intr-o epoca a vitezei si nu doar aceea a cailor putere, ci a vitezei in toate domeniile economiei, inclusiv in cercetarea medicala. Aceasta cu ajutorul tehnicilor si tehnologiilor moderne reuseste sa ne surprinda mereu cu ceva nou. De data aceasta cu argintul coloidal. Aceasta nu este de fapt o surpriza, beneficiile argintului fiind cunoscute de foarte multa vreme. Surpriza o constituie puritatea acestui produs si dimensiunile particulelor care il formeaza. Este vorba de microparticule de argint cu puritatea 99.999% dispersate in apa pura ironizata si care pot distruge pana la 650 de bacterii, virusuri, ciuperci, protozoare, adica aproape dublu fata de un antibiotic obisnuit.

            Este un produs unic, dar cu termen de valabilitate relativ scurt, cateva luni de la deschiderea recipientului in cazul solutiilor. Aceasta deoarece este practic un produs natural: argint si apa. Exista insa si sub forma de suplimente alimentare, cu adaos din extracte de plante si agenti de ingrosare, cu un termen de valabilitate mai prelungit, dar o puritate a produsului final mai redusa.

            Argintul coloidal poate trata cu succes afectiuni ale intregului organism. Astfel si-a dovedit eficienta in tratarea:

  • afectiunilor bucale precum carii, abcese dentare, paradontoza;
  • afectiunile cailor respiratorii superioare si inferioare ca inflamatii ale gatului, bronsite; 
  • afectiuni ale pielii, mucoaselor si ochilor precum dermatite, foliculita, conjunctivita;
  • afectiuni ale aparatului digestiv precum intestinul iritabil;
  • afectiuni ale aparatului reproducator  si ale trecutului urinar ale ambelor sexe.

            In ceea ce priveste raportul argint coloidal preturi si beneficii, se poate spune ca acesta este unul just, argintul coloidal tratand cu success, la un pret acceptabil, o multime de afectiuni fara a forma depozite in organism. Acesta se elimina in totalitate prin caile renale si hepatice (cu conditia ca acestea sa functioneze la parametri normali) neexistand astfel  pericolul efectelor adverse pe termen lung.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*