Ce sunt serviciile mobile de reparatii camioane?

service cutii viteze camioane

Serviciile de reparatii camioane au devenit o afacere pe roti. Multe astfel de service-uri isi ofera serviciile mobile. Daca se defecteaza camionul, ei se deplaseaza la vehiculul stricat si-l repara pe loc sau atunci cand e nevoie, il tracteaza la service.

De ce este acest lucru atat de important? Este important pentru ca nu orice reparatie necesita tractarea vehiculului la service. Daca defectiunile pot fi rezolvate pe loc, vehiculul este reparat si poate merge mai departe fara probleme.

In general, vehiculele pot avea defectiuni care desi nu sunt grave, totusi pot  impiedica functionarea buna a acestora. Poate fi o piesa mica a carei functionare sa blocheze pornirea masinii.

Daca soferul nu are pregatire de mecanic si nu stie cum sa rezolve problema, cea mai simpla metoda este sa apeleze la serviciile mobile de reparatii camioane care sa vina si sa repare masina.

Nu toate defectiunile pot fi insa rezolvate pe loc. Daca de exemplu se strica transmisia si vehiculul nu se mai poate deplasa, atunci problema devine mai complicata.

Cutia trebuie demontata si dusa la un service reparatii cutii de viteze unde aceasta se desface si se repara. Demontarea cutiei de viteze insa nu se face chiar atat de usor incat sa se poata realiza pe marginea strazii.

Pentru aceste reparatii, este nevoie de unelte specializate si macarale, pentru manipularea cutiei. Este mult mai usor sa tractezi vehiculul la service camioane decat sa incepi o astfel de reparatie pe loc.

In plus, repararea cutiei de viteze, de multe ori necesita mai multe zile. In primul rand se desface si se identifica piesele cu probleme, dupa care se face comanda de piese. Acestea, ajung de multe ori la service, abia dupa 2-3 zile de la comanda si doar apoi pot fi montate.

Sunt insa multe alte reparatii ce pot fi facute de echipa mobila. In general, cand primesc un telefon, deja incep diagnosticarea problemei. Un mecanic bun stie deja din simptome cam care pot fi problemele vehiculului.

Daca problemele par sa poata fi rezolvate pe loc, atunci se trimite masina de service mobil. Daca problema pare greu de rezolvat sau chiar imposibil pe loc, se trimite masina de tractare.

Daca ai probleme cu vehiculul tau, apeland la serviciile mobile de reparatii camioane poti rezolva problema foarte usor pe loc, castigand astfel timp pretios.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*