PIESE AUTO DEZMEMBRĂRI

Ai o mașină care s-a deteriorat în timp sau datorită unor accidente minore? Dorești să înlocuiești una sau mai multe piese la aceasta, însă mașina este prea veche pentru a merita investiția în piese de schimb noi? Atunci este cazul să te orientezi pentru piese auto din dezmembrări. În parcurile și magazinele online de dezmembrări, poți găsi atât componente mecanice interne, cât și piese externe, de caroserie sau accesorii. Iată câteva dintre piesele pe care le poți găsi cu ușurință la dezmembrări.

Radiatoare

Radiatorul unei mașini este una din piesele care se deteriorează cel mai repede. În special în cazul mașinilor mai vechi, radiatoarele trebuie înlocuite, deoarece, datorită șocurilor, capacele de plastic ale acestora se desprind de elemenții de aluminiu. Unul din semnele după care îți poți da seama că radiatorul mașinii tale trebuie înlocuit, este atunci când observi că mașina ta are pierderi de antigel.

Capota

Una dintre piesele cele mai căutate la dezmembrări este capota. Aceasta se deteriorează cel mai frecvent în cazul accidentelor, dar și datorită uzurii în timp. Deși impacturile frontale sunt principala cauză de deformare în cazul capotei, aceasta se mai poate deteriora și datorită condițiilor de mediu, precum temperaturile ridicate, care pot cauza dilatarea capotei, în special pentru cele realizate dintr-un aliaj mai subțire.

Farurile

Farurile sunt foarte căutate de proprietarii auto la dezmembrări, în principal din două motive. În primul rând, acestea se mătuiesc datorită trecerii timpului și nu mai luminează cum trebuie. Un alt motiv ar fi acela că, în urma unui impact, clamele de prindere ale farurilor sau ale geamurilor acestora s-au distrus și nu mai susțin farul. Oricare ar fi motivul pentru deteriorarea acestora, farurile rămân unele dintre cele mai căutate piese auto de la dezmembrări de către deținătorii de autoturisme.

Barele din față și spate

Denumite si spoilere, barele din față și spate sunt, de asemenea, foarte predispuse la deteriorare datorită accidentelor frecvente, motiv pentru care fac și acestea parte din topul celor mai căutate piese la dezmembrări. Fie că le-ai zgâriat în parcare sau ai avut un mic incident în trafic, poți găsi oricând unele cu care să le înlocuiești.

Acestea sunt doar câteva dintre piesele auto pe care le poți găsi la dezmembrări. Varietatea este foarte mare și indiferent de piesele de care ai nevoie, poți găsi oricând cu ușurință exact tipul și modelul de piesă pe care îl cauți.

Ești în căutare de piese de schimb pentru mașina ta? Îți atașăm aici un link unde poți găsi cele mai bune piese auto din dezmembrări.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*