Perucile nedetectabile sunt o solutie

par-frumos-toamna

Perucile nedetectabile pot fi o solutie importanta pentru oricine, acestea iesind in evidenta prin noua tehnologie de fabricare a lor. Aceasta tehnologie se muleaza perfect pe pielea capului, lucru ce duce la crearea aparentei faptului ca parul creste din cap.

Ele sunt special concepute ca atunci cand sunt lipite pe scalp sa creeze impresia ca si cand acesta ar fi de fapt propriul vostru par. Fiecare fir este 100% natural, este inserat manual si se creaza in acest fel o peruca excelenta din toate punctele de vedere. Baza perucii este realizata din dantela transparenta, foarte subtire. Aceasta este aplicata pe pielea capului cu adezive realizate special pentru acest lucru, dar si testate dermatologic. Gasiti o sumedenie de modele de produse la magazin peruci Timisoara.

Imediat ce a fost lipita cu ajutorul adezivului, dantela adera la piele si nu se observa. Materialul din care este creata baza perucii lasa sa se vada pielea capului si astfel creaza senzatia naturala pe care o da scalpul cu par, aceasta peruca fiind una extrem de apreciata de multi barbati. Daca este aplicata corect, o lipire poate dura intre 2 si 4 saptamani, iar sistemul de par se indeparteaza usor cu ajutorul unei solutii profesionale. Imediat ce a fost spalat, sistemul se va putea aplica din nou, in catvea minute, prin aceeasi procedura de lipire.

Perucile nedetectabile sunt realizate in proportie de 100% din par natural, acestea oferind un aspect pe care cu siguranta il veti aprecia mult. Veti avea parte in acest fel de un par de cea mai buna calitate, iar cuticulele parului vor fi pastrate intacte. Directia parului este si ea pastrata de la radacina catre varf pentru a preveni o eventuala incalcire a sa. Un alt avantaj al acestei peruci este faptul ca nu este procesata chimic. Este realizata din parul unui donator care nu a folosit niciodata chimicale pe propriul par si anume vopsea, permanent sau decolorare.

Aceasta peruca reuseste sa ascunda cu succes alopecia. De asemenea, perucile de acest fel sunt nedetectabile, lucru extrem de important atunci cand doriti ca persoanele din jur sa nu observe faptul ca purtati o peruca. Perucile acestea nedetectabile sunt asadar o solutie extrem de apreciata de un numar mare de persoane. Datorita dantelei de ultima generatie, peruca va crea impresia cresterii firului de par direct din scalp, devenind practic imposibil pentru cei din jur sa isi dea seama ca purtati o peruca. Ea mai este caracterizata si printr-o durabilitate cat se poate de buna, o solutia ideala pentru voi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*