Parfum tester Sospiro Opera

Parfumul tester unisex Sospiro Opera este un parfum Oriental – Floral, perfect pentru femeile si barbatii care iubesc independenta. Persistent si compus din ingrediente de calitate superioara, Sospiro Opera ‘’imbata’’ simturile printr-un sublim buchet olfactiv ce rezoneaza foarte bine cu gusturile pretentioase ale iubitorilor de parfumuri nobile.

Mirosul, persistenta si aspectul sticlei tester-ului sunt identice cu ale parfumului original. Sospiro Opera este ideal de purtat pe parcursul zilei, la ocazii deosebite si mai ales in sezonul rece, gratie notelor sale orientale.

Sospiro, o casa de parfumuri de lux de nisa, are la baza un concept al integrarii vechiului si noului, trezind imaginatia si simturile. Brandul unic de parfumuri de nisa Sospiro a fost fondat in anul 2011 de catre Sergio Momo, caruia ii apartin si alte  marci luxoase de nisa, cum ar fi Xerjoff.

Brandul de nisa Sospiro este unul special, intrucat combina o colectie unica de parfumuri cu tempo-ul artei muzicale. Creatiile brand-ului poarta denumirile italiene ale tempo-urilor, cunoscute drept  acele indicatoare ale vitezei de executie a lucrarilor muzicale, precum Andante, Allegro sau Vivace. Parfumurile Sospiro au fost dezvoltate in colaborare cu parfumieri renumiti: Chris Maurice, Christian Carbonnel si Laura Santander.

Parfumul Sospiro Opera, creat de Chris Maurice, in anul 2014, se numara printre cele mai comandate parfumuri Sospiro, lasandu-si amprenta in topul celor mai indragite esente din toate timpurile. Varianta tester Sospiro Opera permite oricarui buzunar sa se bucure si sa se regaseasca in aromele clasice ale celor mai indragite creatii olfactive din toate timpurile. Opera de la Sospiro este caracterizata prin treceri abuzive, consacrate printr-un amalgam de condimente (nucsoara, ylang – ylang, chihlimbar) si piele nobila, imbratisate de patchouli, note de fructe, vanilie, mosc, vetiver si cedru.

Parfumul tester cu caracter masculin se remarca printr-un acord misterios si cele mai fine ingrediente. Aceasta creatie olfactiva complexa se deschide dulce si seducator cu un accent domol de trandafir turcesc si acorduri de fructe. In mijloc, se fac simtite notele exotice de ylang – ylang, ambra, nucsoara condimentata si acorduri de piele bogata, pe o baza de patchouli.

Deschiderea florala se imbina armonios cu inima ce bate la fiecare mangaiere a notelor de piele, precum si cu fiecare adiere discreta de ylang – ylang. Simturile stinse de vanilia moale sunt reaprinse de nucsoara, in timp ce nota calda de cedru compune baza ideala pentru un asa buchet olfactiv.

Sospiro Opera are un debut fructat, dulce si moale, ce contrasteaza cu accente animalice de piele si baza lemnoasa reflectata in vanilie si mosc. Aroma de trandafir turcesc este acoperita rapid cu ylang – ylang si piele. Prin folosirea notelor florale de ylang – ylang, se creeaza un efect subtil de ‘’mascare’’ a compozitiei masculine globale, dominate de note din piele si ambra. Esenta de vanilie acapareaza fundalul intr-un mod irezistibil, in timp ce vetiverul este invaluit discret de moscul incandescent.

Persistenta notabila a parfumului este completata de silueta  flaconului, invelita in catifea neagra ce adauga un finish de lux produsului. Sub vesmantul de catifea al parfumului tester Sospiro Opera se ascunde o aroma nobila, concretizata prin asocierea celor mai fine si rare ingrediente folosite in parfumurile unisex.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*